Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Borgo del Faggio

 
Borgo del Faggio är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo del Faggio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt bland de fina kullarna bara några få kilometer från renässansstaden Montepulciano ligger Borgo del Faggio i fridfulla omgivningar. De 22 lägenheterna blev färdiga först i slutet av maj 2006, men vid första anblick tror man att det är tal om en gård av ädre datum.

Byggnaderna ligger i hästskoform med gräsplaner i mitten och en fin swimmingpool, varifrån man har en hänförande utsikt över landskapet. Lägenheternas inredning avspeglar den toscanska traditionella rustika stilen.

Läs mer om Borgo del Faggio

Det finns bord och stolar till alla lägenheter, några av dem står precis utanför dörren och hör således till några av lägenheterna, medans andra står på gemensamma utrymmen. I trädgården hittar ni också gott om liggstolar och parasoller. Det är omkring fyra kilometer till Montepulciano, och närmre ändå (2,7 km. för att vara exakt) hittar man samhället Sant' Albino, var det finns barer och matställen. I denna del av Toscana är det inte långt mellan vingårdarna, varför också grannen är just en sådan. Längre ner på vägen hittar man en av de stora, Fattoria del Cerro, vars vin bjuder på ett av de bästa förhållanden mellan pris pch kvalitet i området.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (type A)
- Lägenheterna är ca. 55 til 64 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ B)
- Lägenheterna är ca. 72 til 108 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Lägenheterna på Borgo del Faggio

Dölj texten
 
 
search map