Agriturismo i Montepescali i Toscana

Le Versegge Resort e Restaurant

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Versegge ligger vackert under den lilla men spännande medetidsstaden Montepescali, ca. 3 km från Sticciano där man finner de närmaste inköpsmöjligheterna, café samt en liten tågstation som förbinder staden med Siena och Grosseto.

Nära kusten och stränderna

Le Versegge ligger på ett behagligt avstånd från kusten (ca. 30 km till Castiglione della Pescaia och 27 km till Marina di Grossetos fina sandstränder). Vi rekomenderar utflykter till den vackra staden Massa Marittima och till naturparken Parco dell’Uccellina vid kusten. Man kan även segla till Elba med färjan som går ifrån Piombino till Portoferraio. För golfintresserade är det endast 10 minuters bilkörning till Golf Club Toscana och till 18 hålsbanan Punta Ala Golf Club tar det 30 minuter att köra.

Läs mer om Le Versegge Resort e Restaurant

Kombination av gammalt och nytt

Le Versegge är ett fantastiskt ställe då den speciella blandningen av gammalt och nytt, rustikt och modernt skiljer sig från flertalet av de toscanska semesterställena. Här har man tagit emot gäster sedan 50-talet då stället byggdes om från skola till semesterlägenheter. Idag är detta ett mycket välskött och imponerande ställe med pool (djup) och stor trädgård med pinjeträd och cypresser.

Bra att veta

En stor vinproducent från Chianti köpte nyligen stället och har renoverat upp det till dagens standard. Bakom Le Versegge löper järnvägen där ett mindre tåg passerar några få gånger om dagen. Vi har själva sovit i den lägenhet som ligger ut mot järnvägen och kunde konstatera att det inte handlar om en stor tågförbindelse eller om kraftiga störningar: Tåget kör på diesel och låter mest som en varuvagn! Här finns reception, gemensamt uppehållsrum och tvätteri som står till förfogande för alla gäster. Gästerna kan dessutom fritt använda ställets mountainbikes, biljard och avslappningslokal med turkiskt bad och bastu.

Ljusa och fina lägenheter samt suiter

I motsats till de flesta semesterställena i Toscana där träbalkar och mursten framstår som "nakna" har de här målat väggarna i lätta pastelfärger som påminner om Maremmas solrika sommardagar. De gamla träbalkarna och loften har blivit vit målade, som man alltid gjort på landet i Toscana. Möbleringen är trevlig och belysningen mycket behaglig.

Bo ut till poolen

Lägenheterna ligger alla runt om poolen, på bottenplan eller en trappa upp. De har alla TV och egna trädgårdsmöbler i trädgården. I alla lägenheters sovrum finns det takfläkt. De suiter som heter superior har ett litet pentry (ej för matlagning men där du kan tillaga varma drycker). Extrasängar kan vara i bäddsoffa.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map