Omdömen från La Vedetta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Vedetta

Läs personliga omdömen av La Vedetta som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Vedetta. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotel med fantastisk utsikt

Trevligt och charmigt hotell i lugna omgivningar med fantastisk utsikt över Medelhavet och över staden Livorno.

La Vedetta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vedetta
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Vedetta

Väldigt bra service, inte det stora urval på menyn, men supergott det de hade. Ca 20 km därifrån ligger den vackraste stranden man kan tänka sig. Vit sand och hetl turkist vatten, riktigt fantastiskt. Så definitivt ett ställe som kan rekommenderast till priset.

La Vedetta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vedetta
Dubbelrum (comfort)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kulturhus

Spännande boende en bit från kusten. Speciell by där La Vedetta låg på en vacker höjd. Det fanns förutsättningar att göra Hotellet än mer attraktivt, då de inte verkade ha satsat så mycket på komforten.
Flera av personalen gjorde sitt yttersta, andra var sparsmakade med servicen.
Sängarna i Italien är inte de skönast.

Rekommendationer till andra gäster

Ta med en kudde hemifrån

La Vedetta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vedetta
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt hotell!

Fräscht och trevligt hotell, rymligt rum och motsvarade helt och hållet våra förväntningar. Det enda minuset var frukosten som var tämligen påver och tråkig.

La Vedetta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Underbar utsikt, mycket smala och krokiga vägar, men väl värt mödan!
 
Själva boendet på La Vedetta
Dubbelrum med havsutsikt

Vi fick ett hörnrum, svindlande utsikt!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt boende med vacker utsikt

Vi anlände sent på kvällen direkt från vårt flyg. Det är en intressant stigning upp till hotellet, men vi hittade upp lätt och smidigt med bilens alla flyglar intakta. Personalen är jättetrevlig och rummen enkla och rena. Stort plus för takbjälkarna och den vackra vyn. Typisk italiensk frukost inne i frukostrum.

Rekommendationer till andra gäster

Vi tillbringade större delen av dagen i Livornos gamla stad, byggd av Venetianska statsanläggare med vackra kanaler, hus och restauranger.

La Vedetta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Vedetta
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

kostar 3 €
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Benny og rejsefælle fra Hobro boede på La Vedetta i Montenero

Vi har haft en underbar resa till Italien där vi bodde på La Vedetta Monte. Livorno. Ett riktigt trevligt hotell med bra rum, i speciellt som vi hade med havsutsikt. Hotellets personal utförde en professionell och god service.
Ett problem kan nämnas att hotellets trådlösa internet inte fungerade hela veckan, en sak som du erbjuder, måste naturligtvis arbete. Eftersom hotellet är 8 km, avstånd till havet, en expansion med en pool, värre en god investering och skulle få gästerna att spendera mer tid och mer pengar på hotellet. Vi lägger några bilder som visar utan ord fantastiska vyer.

In-Italias kommentar

Faktum är tyvärr så att trådlöst internet är fortfarande en ibland opålitlig form av Internet många platser i Italien. Så det här är tyvärr ganska vanligt att det ibland visar sig helt eller delvis otillförlitlig. Vi förstår att det kan vara svårt att acceptera om det kommer från en tillförlitlig anslutning, men det är nu en gång standard i Italien - och i själva verket många platser i Danmark. Med vänlig hälsning, Caroline Abel, resor konsult

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map