Hotell i Montenero i Toscana

La Vedetta

Utsikt till Livorno
 
La Vedetta är inte tillgänglig i dagsläget
La Vedetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montenero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En vistelse på La Vedetta i Montenero borde vara alla konstintresserades önskan. Denna villa uppfördes i slutet av 1700-talet av den danska baronen Herman Schubert, och hit kom den unge Bertel Thorvaldsen i början av 1800-talet, inte minst på grund av borenessan Jacoba Schubart, vars stora intresse för det spirituella inspirerade hans stora skulpturer.

Lite historia

Thorvaldsen besökt många gånger familjen Schubart i villan i Montenero där baronen, som var dansk ambassadör i Italien hade sin favoritbostad. Utöver det behagliga klimatet och den stora inspiration som Thorvaldsen haft under sin långa vistelse i Italien, så blev han vän med familjen Schubart också av stor betydelse för hans senare verk. Baronen förmedlade kontakt mellan honom och några av de mest framstående familjerna i Danmark. På ett sätt kan vi alltså säga att många av de stora verken som Thorvaldsen skapade för danska adelsfamiljer, har sitt ursprung i denna vackra villa.

Läs mer om La Vedetta

Lugnt och fridfult

Namnet "La Vedetta" gavs villan av baron Schubert tack vare den fina utsikten som man har från den stora terrassen. Idag är villan renoverad med stor känsla för det originala. Detta boende är för de som önskar lugn och ro i fina omgivningar. Det är ca. 5 km till Antignano och ca. 20 km till Castiglioncello, både städer vid kusten.

Välsmakande toskanskt kök

Rummen är enkelt men fint inredda, och har alla tillgång till telefon, TV, minibar, badrum med hårfön och aircondition. Det är möjligt att få en extrasäng endast i rummen med panoramisk utsikt eller havsutsikt, som är större än de andra. Villans restaurang serverar välsmakande toskansk mat, som här blandar det godaste från landet och från havet.

Läs om rummen på La Vedetta

Dölj texten
 
 
search map