Hotell i Montenero i Toscana

La Vedetta

Utsikt till Livorno
 
La Vedetta är inte tillgänglig i dagsläget
La Vedetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montenero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En vistelse på La Vedetta i Montenero borde vara alla konstintresserades önskan. Denna villa uppfördes i slutet av 1700-talet av den danska baronen Herman Schubert, och hit kom den unge Bertel Thorvaldsen i början av 1800-talet, inte minst på grund av borenessan Jacoba Schubart, vars stora intresse för det spirituella inspirerade hans stora skulpturer.

Lite historia

Thorvaldsen besökt många gånger familjen Schubart i villan i Montenero där baronen, som var dansk ambassadör i Italien hade sin favoritbostad. Utöver det behagliga klimatet och den stora inspiration som Thorvaldsen haft under sin långa vistelse i Italien, så blev han vän med familjen Schubart också av stor betydelse för hans senare verk. Baronen förmedlade kontakt mellan honom och några av de mest framstående familjerna i Danmark. På ett sätt kan vi alltså säga att många av de stora verken som Thorvaldsen skapade för danska adelsfamiljer, har sitt ursprung i denna vackra villa.

Läs mer om La Vedetta

Lugnt och fridfult

Namnet "La Vedetta" gavs villan av baron Schubert tack vare den fina utsikten som man har från den stora terrassen. Idag är villan renoverad med stor känsla för det originala. Detta boende är för de som önskar lugn och ro i fina omgivningar. Det är ca. 5 km till Antignano och ca. 20 km till Castiglioncello, både städer vid kusten.

Välsmakande toskanskt kök

Rummen är enkelt men fint inredda, och har alla tillgång till telefon, TV, minibar, badrum med hårfön och aircondition. Det är möjligt att få en extrasäng endast i rummen med panoramisk utsikt eller havsutsikt, som är större än de andra. Villans restaurang serverar välsmakande toskansk mat, som här blandar det godaste från landet och från havet.

Läs om rummen på La Vedetta

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av La Vedetta

Läs personliga omdömen av La Vedetta som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Vedetta. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från La Vedetta

Trevligt hotel med fantastisk utsikt

Trevligt och charmigt hotell i lugna omgivningar med fantastisk utsikt över Medelhavet och över staden Livorno.

Läs mer

Härligt hotell!

Fräscht och trevligt hotell, rymligt rum och motsvarade helt och hållet våra förväntningar. Det enda minuset var frukosten som var tämligen påver och tråkig.

Läs mer

Trevligt boende med vacker utsikt

Vi anlände sent på kvällen direkt från vårt flyg. Det är en intressant stigning upp till hotellet, men vi hittade upp lätt och smidigt med bilens alla flyglar intakta. Personalen är jättetrevlig och rummen enkla och rena. Stort plus för takbjälkarna och den vackra vyn. Typisk italiensk frukost inne i frukostrum.

Läs mer

Bedömning av La Vedetta

Väldigt bra service, inte det stora urval på menyn, men supergott det de hade. Ca 20 km därifrån ligger den vackraste stranden man kan tänka sig. Vit sand och hetl turkist vatten, riktigt fantastiskt. Så definitivt ett ställe som kan rekommenderast till priset.

Läs mer

Kulturhus

Spännande boende en bit från kusten. Speciell by där La Vedetta låg på en vacker höjd. Det fanns förutsättningar att göra Hotellet än mer attraktivt, då de inte verkade ha satsat så mycket på komforten.
Flera av personalen gjorde sitt yttersta, andra var sparsmakade med servicen.
Sängarna i Italien är inte de skönast.

Läs mer

Benny og rejsefælle fra Hobro boede på La Vedetta i Montenero

Vi har haft en underbar resa till Italien där vi bodde på La Vedetta Monte. Livorno. Ett riktigt trevligt hotell med bra rum, i speciellt som vi hade med havsutsikt. Hotellets personal utförde en professionell och god service.
Ett problem kan nämnas att hotellets trådlösa internet inte fungerade hela veckan, en sak som du erbjuder, måste naturligtvis arbete. Eftersom hotellet är 8 km, avstånd till havet, en expansion med en pool, värre en god investering och skulle få gästerna att spendera mer tid och mer pengar på hotellet. Vi lägger några bilder som visar utan ord fantastiska vyer.

Läs mer
 
search map