Hotell i Montenero i Toscana

La Vedetta

Pris från per pers.
Utsikt till Livorno
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En vistelse på La Vedetta i Montenero borde vara alla konstintresserades önskan. Denna villa uppfördes i slutet av 1700-talet av den danska baronen Herman Schubert, och hit kom den unge Bertel Thorvaldsen i början av 1800-talet, inte minst på grund av borenessan Jacoba Schubart, vars stora intresse för det spirituella inspirerade hans stora skulpturer.

Lite historia

Thorvaldsen besökt många gånger familjen Schubart i villan i Montenero där baronen, som var dansk ambassadör i Italien hade sin favoritbostad. Utöver det behagliga klimatet och den stora inspiration som Thorvaldsen haft under sin långa vistelse i Italien, så blev han vän med familjen Schubart också av stor betydelse för hans senare verk. Baronen förmedlade kontakt mellan honom och några av de mest framstående familjerna i Danmark. På ett sätt kan vi alltså säga att många av de stora verken som Thorvaldsen skapade för danska adelsfamiljer, har sitt ursprung i denna vackra villa.

Läs mer om La Vedetta

Lugnt och fridfult

Namnet "La Vedetta" gavs villan av baron Schubert tack vare den fina utsikten som man har från den stora terrassen. Idag är villan renoverad med stor känsla för det originala. Detta boende är för de som önskar lugn och ro i fina omgivningar. Det är ca. 5 km till Antignano och ca. 20 km till Castiglioncello, både städer vid kusten.

Välsmakande toskanskt kök

Rummen är enkelt men fint inredda, och har alla tillgång till telefon, TV, minibar, badrum med hårfön och aircondition. Det är möjligt att få en extrasäng endast i rummen med panoramisk utsikt eller havsutsikt, som är större än de andra. Villans restaurang serverar välsmakande toskansk mat, som här blandar det godaste från landet och från havet.

Rummen på La Vedetta

Dubbelrum standard utan utsikt

Standard-rummen mäter ca. 15 m². Det är ingen direkt utsikt från rummen men du har massor av utsikt från hotellets panoramiska terrass.

Dubbelrum standard utan utsikt

Standard-rummen mäter ca. 15 m². Det är ingen direkt utsikt från rummen men du har massor av utsikt från hotellets panoramiska terrass.

Enkelrum Comfort med utsikt till trädgården

Comfort-rummen ligger på första våningen och har utsikt till den gröna trädgården. Rummen mäter ca. 22-24 m².

Dubbelrum Comfort med utsikt till trädgården

Comfort-rummen ligger på första våningen och har utsikt till den gröna trädgården. Rummen mäter ca. 22-24 m². På önskemål kan man få dubbelsäng eller två enkelsängar.

Dubbelrum Superior med panoramisk utsikt

Superior-rummen ligger på tredje våningn och har panoramisk utsikt över kusten. Rummen mäter ca. 24-27 m². På önskemål kan man få dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom är de möjligt att få en eller två extra sängar vilket gör dem optimala för barnfamiljer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map