Omdömen från Agriturismo Canale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Canale

Läs personliga omdömen av Agriturismo Canale som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Canale. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Canale

Montelopio som semester-destination

Agriturismo Canale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Canale
Trerumslägenhet Margherita med 4/6 sovplatser (2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Trevligt bemötande - god service

Stället ligger vackert och mycket rofyllt. Vissa skulle säkert mena att det är långt ute på landet. Det är det också, och det kan man se som ett plus eller minus, allt utifrån tycke och smak. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Stället är rent och snyggt - men vi tycker att sophämtning kunde ske oftare. Sammanfattningsvis har vi (5 personer) haft en bra upplevelse och varit mycket nöjda med stället. Det kan definitivt rekommenderas, om man är inne på agroturism.
Ett tips - (det är omöjligt att skriva i fältet Resetips för andra !!!): Om du/ni vill gå ut och äta och äta riktigt toskanskt, prova Podera Serravalle (Agritorismo Serravalle). Restaurangen ligger ca 500 m från Canale och det är riktigt hög kvalitet till rimliga priser hos Paolo !!!

Agriturismo Canale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Canale
Fyrarumslägenhet Melograno med 6/7 sovplatser (1 / 2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härliga dagar i Toscana!

Vi var 5 vuxna och en pojke på 9 år som bodde en vecka på Agriturismo Canale den 21 juni 2014. Vi hade lägenheten Melograno. Det var en fin vecka!
A Canale ligger på landet, mitt emellan Volterra och Pisa, och med 1 timmes biltur till Lucca. Du måste vara förbered på att stället ligger något avsides, och att du bor på landsbygden, med smala vägar. Vi tyckte det var idylliskt, medan andra säkert tycker det blir för avskilt.
Den lilla landsbyn Montelopio ligger 3 minuter med bil, eller 15 minuters promenad, därifrån. Här hittade vi ett litet café, hade det trevligt med lokala gäster och deltog i en byfest med grillning och vin. Härligt!
A Canale är ett litet semesterställe med trevligt värdskap, lugna och stilla omgivningar, fina gräsplaner till fotboll och spel, boulebana och pingisbord. Och ett härligt poolområde. Vi värderade också leveransen av färskt bröd och coiassanter varje morgon av den lokala bagaren väldigt högt.
De hade en riktigt trevlig fest för gästerna onsdag kväll, med goda lokala rätter som pizza och bruschetta, och lokalt vin. En fin kväll!
Vår lägenhet hade en härlig uteplats, där alla måltider intogs - och där hade vi skydd både från sol och regn. Det var här vi satt. Inne är det trångt med liten plats i kök och matsal. Sovrummet är helt okej, och badet fungerade också bra dock något slitet. Med det är lugnt och skönt, och bortsett från myggen var det inget som störde.
Vi kom hem utvilade och tillfreds. Tack för oss!

Agriturismo Canale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Canale
Fyrarumslägenhet Melograno med 6/7 sovplatser (1 / 2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Canale

Montelopio som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester

Det var 3:e året semestern gick till Italien, och det var med stora förväntningar vi ankom till Canale. Stället levde fullständigt upp till våra förväntningar - lägenheten var fin, och om det absolut ska nämnas några saker som kan förbättras, så är det trappan till andra våningen som knakade extremt mycket, en dörr till det ena sovrummet som inte kunde stängas, och så var det mycket ljus från grannlägenheten. Stället är mycket välhållet, poolområdet med den övertäckta delen var otroligt härlig, och stillheten är fantastisk. I värmen är det skönt med en övertäckt parkering.

Två gånger besökte vi restaurangen som låg vid ena enden av grusvägen hos en annan agriturismo, och det var den mest fantastiska upplevelsen - mer toscanskt och autentiskt blir det inte! Utsikten var enastående och menyn, som man inte själv väljer, var superläcker och kostade endast 30 euro för 6 rätter inkl allt vin man kunde dricka. Gåturen hem var en skön avslutning på en fullständigt fantastisk kväll - det var mycket mörkt men natthimlen blev upplyst av den vackraste stjärnhimlen och vi såg ett par stjärnfall och en massa eldflugor som visade oss vägen.

Vi deltog också i Canales pizza-kväll på onsdagen, och det var också en kul upplevelse - maten var riktigt god och stämningen på topp. Och återigen var priset mycket överkomligt - endast 20 euro per person inkl. dryck.

In-Italias service var som alltid på topp - vi bokar helt säkert hos er igen!

Agriturismo Canale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Canale
Fyrarumslägenhet Girasole med 6/7 sovplatser (1 / 2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Var inte alltid tillgängligt i de gemensamma utrymmena.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Niels och familjen från Danmarkbode på Agriturismo Canale i Montelopio

Fantastisk semester med hela familjen. Fin plats och ett fantastiskt landskap. Allt fungerade ok.
Om det är något att säga så var det kanske att det var lite disk, inget toalettpapper, lite olivolja, etc. När vi kom sent och kunde bara köpa in Volterra dag. Vi lämnade även en del när vi reste. Du kan uppmuntra personalen var medveten om detta.
Nu när vädret var fantastiskt så vi kunde sitta på terrassen, men saknade kanske ett vardagsrum i händelse av dåligt väder (vi var 7 personer) .men som sagt annars inga klagomål här.
Vi kan rekommendera San Gimignano, Volterra och en familjerestaurang runt Peccioli med en häxa som en logotyp på fasaden, inte kommer ihåg namnet-något med Stregh ???

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Agneta med familj från Malmö i Sverige bodde på Agriturismo Canale i Montelopio från den 12. till den 19. maj 2012.

Först vill jag tacka in-italia för utmärkt service. Allt har varit till största belåtenhet. Stort tack för er goda service.
Agriturismo Canale i Montelopio var ett helt fantastiskt ställe. Stora, fräscha lägenheter, underbara sängar, köket helt perfekt. Omgivningen, d v s den fantastiska trädgården med den stora poolen var också en verklig oas och i synnerhet barnen, som var med, kunde bada hela dagarna om de så önskade. Jag hade ju hyrt för mina två söner med familjer och en väninna som delade lägenhet med mig.
Handlade gjorde vi bland annat i Peccioli i en välsorterad affär som heter Meta. Det vet man ju, när man bor så, att man inte kan ha en affär runt knuten, så det gick utmärkt. Då fick man köra på slingriga vägar i det ljuvliga landskapet. Två gånger åt vi den mest fantastiska mat på restaurang Tenuta Serravalle med utmärkt service av kocken Paulo och hans servitör. Underbart! Vi kunde göra utflykter till San Gimignano, Volterra, Pisa, Siena och naturligtvis Florens. På köpet hamnade vi ju i en och annan liten by.
Värdfolket var mycket intresserade av att vi hade det bra och vi träffade dem varje dag, då de hade mycket att sköta i den fina trädgården. Båda mina familjer var helt begeistrade. Det var en riktigt, riktigt fin vecka och att dessutom få njuta av Toscanas underbara, hänförande vyer det var verkligen fint. Jag kan verkligen rekommendera Agriturismo Canale in Montelopio.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 0 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Santa Maria

Campagnatico

search map