Agriturismo i Montelopio i Toscana

Agriturismo Canale

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Canale ligger bland de vackra kullarna mellan Peccioli, Lajatico och Volterra. I en totalrenoverad bondgård från 1800-talet ägd av familjen Ruatti, hittar du sköna och avslappnande omgivningar och en riktigt behaglig stämning.

Stor trädgård med pool

Runt huset finns en stor trädgård på 7.000 m² med parkeringsplats, petanque-bana, bordtennis, lekområde och till sist men inte minst, en stor och fin pool i de vackra botaniska omgivningar, välutrustad med liggstolar, sittplatser och en pavillon till de som önskar lite skugga. Den stora poolen (8 x 20 m) är med jacuzzi och har dessutom en makalös utsikt ut över det legendariska toscanska landskap.

Vackra omgivningar för aktiv semester

Från detta sköna landställe slingrar sig en pittoresk väg genom landskapet mellan olivlundar och vinodlingar, till medelstaden Montelopio (ca. 1,5 km). Här finns stora möjligheter för vandringsturer och för de mera sport intresserade, kan även hyras mountain-bike. Man har också möjligheten att tillbringa dagen på hästrygg eller med en golfklubba i handen på 18 håls banan i närheten.

Fina lägenheter med egen uteplats

I huvudbyggnaden finner man till de mysiga kvällarna ett gemensamt vardagsrum med öppen spis och satellit-TV, fina cotto golv och träbjälkar i taket. Dessutom har gårdens åtta lägenheter egen terrass eller pergola med bord och stolar.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Canale

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map