Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Montelopio är en liten landsby som ligger i Peccioli kommun. På ortens lilla areal finns inte mer en de mest nödvändiga inköpsmöjligheterna och det "vanliga" caféet, där de äldre sitter runt ett bord och spelar kort medans de unga står framför spelautomater med joystick och knappar.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Här finns i alla fall inga turistbussar som stannar för att det ska köpas souvenirer eller tas bilder av rådhuset. Men istället är här mycket fridfullt och man har plats till att sträcka på benen.

Läs mer om Montelopio

Det är knappt 8 km till Peccioli, där rådhuset och flera butiker finns. 16 km är det till den trevliga stad Lajatico och 22 km till Volterras medeltida centrum, där man hittar spår från romartiden - glöm inte ett besök på den romerska teatern - och etruskerna samt en sagolik utsikt från dess belvedere..

Dölj texten
 
 
search map