Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Le Camere di Fontebussi

 
Le Camere di Fontebussi är inte tillgänglig i dagsläget
Le Camere di Fontebussi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montegonzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid landsbyn Montegonzi, omgivet av tusentals olivträd ligger Borgo di Fontebussi en gammal toscansk bondgård som blivit renoverad med hänsyn taget till dess ursprungliga utseende. Landsbyn ligger en snabb gångtur bort och på Borgo di Fontebussi har man många möjligheter för vandringsturer och cykelturer i den betagande och vilda Casentinodalen.

Bo bra i natursköna omgivningar

Här bor man inte långt från Toscanas stora attraktioner men samtidigt i en av de minst "turistdrabbade" delarna av denna underbara region. Här befinner man sig långt från Florens myller men nära naturen och de många fascinerande Romerska landsortskyrkorna, de majestätiska borgarna och de legendariska kloster som Camaldoli och Vallombrosa.

Läs mer om Le Camere di Fontebussi

Pool och andra faciliteter

Gården har en fin pool på 25 x 12,5 meter och varifrån man har en vacker utsikt över landskapet. Runt poolen finns det parasoller och solstolar. En liten bit därifrån finns en liten bar som serverar dryckesvaror och som erbjuder en lunchmeny om man vill ligga vid poolen hela dagen. Utöver den stora poolen finns det även en liten pool med en fontän i mitten för de minsta. På gården finns det även reception, uthyrning av mountainbikes, försäljning av latbruksprodukter och privat parkering. För inköpsmöjligheter så har finns en liten affär i Montegonzi (1 km bort) med det mest basala, eller så kan man ta sig till Montevarchi 87 km bort) var det finns en större stormarknad.

Inbjudande restaurang

Borgo di Fontebussi har även en god restaurang som serverar typiska toscanska rätter. Normalt är restaurangen endast öppen på kvällen men ibland har den även öppen för lunch. Man ska vara uppmärksam på att några par väljer att gifta sig här men de har en speciell matsal som endast är öppen för bröllopsfester för att inte stör de övriga gästerna på gården. I Montegozi finns även restaurangen Osteria di Montegonzi var lokalborna ofta går och njuter av äkta toscansk mat ofta förnyat på ett spännande sätt.

Rummen

På gården finns det 26 lägenheter som uthyres på veckobasis (för beskrivelse och priser se Borgo di Fontebussi) men på den stora gården finns det även 20 hotellrum (2 superior och 18 standard) som bokas på dagsbasis. Alla rum är fint inredda och utrustade med TV, telefon, aircondition, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map