Semesterbostad i Montegonzi i Toscana

Fontebussi

 
Fontebussi är inte tillgänglig i dagsläget
Fontebussi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montegonzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du befinner dig i ett område med mjuka kullar och där stolta vinrankor står i vacker kontrast till olivträdens skimrande gröna färg och den bruna jorden. Här i området Chianti, ligger Hotel Borgo di Fontebussi, en mycket trevlig gård som producerar både vin och olivolja.

Åldern spelar ingen roll

Det finns gott om trevliga gårdar i Toscana, men vad som är så bra med Hotel Borgo Fontebussi är att oavsett ålder är det lätt att trivas här. Här finns stora ytor där barnen kan röra sig fritt, en pool för de vuxna och en för barnen samt möjlighet till att spela pingis eller träffa nya vänner på lekplatsen. Mysiga hörn dyker upp lite varstans och uteplatser där du kan koppla av med något gott att dricka.

Njut av panoramavyn från gemensam uteterrass

Efetrsom du bor i lägenhet kan du själv laga maten, vilket kan vara en upplevelse i sig eftersom Italien bjuder på många fantastiska råvaror. Känner du däremot för att bli serverad kan du ta dig till Hotel Borgo di Fontebussi's trevlig restaurang som serverar lokala specialiteter och på den tillhörande uteterrassen kan du njuta av en härlig utsikt över landskapet.

Kuska runt på landsbygden

Eftersom du befinner dig mellan Siena och Florens, vilka anses vara två av regionens vackraste städer har du alla chanser till en upplevelserik semester. Du har även nära till Greve in Chianti, Volterra, San Gimignano och Cortona. För dig som är vinintresserad kan du i sakta mak ta dig fram längs områdets många vackra vinvägarna som La Strada del Chianti Classico. Följ i spåren av etrusker och romare och handla goda viner och olivolja med dig hem från någon av de gårdar du passerar. För ett större utbud av viner kan du besöka någon av Greve In Chiantis kända vinbutiker. Och givetvis kan du köpa med dig hem gårdens egenproducerade vin och olivolja.

Lite smått och gott som kan vara bra att veta

Eftersom detta är en gammal gård med nivåskillnader finns det många trappor i området. Restaurangens öppettider kan variera beroende på säsong. Bröllop och andra events kan hållas på gården. Som gäst har du fri shuttleservice till och från outletbutikerna Prada, Gucci och flera andra nationella kända brands samt tågstationen i Montevarchi och Florens. Hör med receptionen om tider och dagar.

Läs mer om Fontebussi

Du bor i mycket fina lägenheter

Här finns totalt 24 lägenheter fördelade i olika byggnader, alla smakfullt inredda med en touch av rustik känsla. De är alla utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, diskmaskin, micro, brödrost, kaffe- och vattenkokare och hårtork. Alla lägenheter har inte privat uteplats.

Läs om lägenheterna på Fontebussi

Dölj texten
 
 
search map