Omdömen från Borgo La Poggiarina

 
Borgo La Poggiarina är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo La Poggiarina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montegonzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo La Poggiarina

Läs personliga omdömen av Borgo La Poggiarina som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo La Poggiarina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig semster i Toscana

Vi besökte för tredje gången i stället och återigen hade en underbar semester. La Poggiarina är en lugn plats vackert beläget i den toskanska kullarna.
Husen är gamla - men väl inredda, rent och snyggt. Vi har medvetet valt antingen hus Salvia eller Rosmarino när vi har varit där, för att få stor privat trädgård

Montegonzi som semester-destination

Staden är mycket liten men mysig med en liten livsmedelsbutik och en osteria. Det tar ca 10 minuter att gå upp till staden.

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Trerumshus Salvia med 4 sovplatser (första/andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig varm vecka i Borga La Poggiarina

Borgo La Poggiarina är ett perfekt ställe om man är ute efter en vecka med ren avkoppling. Läget kräver tillgång till egen bil om man önskar att se sig omkring i området.
Bostaden var utrustad för fyra personer och levde fint upp till förväntningarna. Dock är det en klar brist att den inte har aircondition när temperaturerna når över 30 grader. Även om extra fläkt kan hyras i receptionen så är det ändå MYCKET varmt om natten.
Utmärkta möjligheter till både frukost och middags på ställets egen restaurang eller köp av nybakat bröd till frukosten, om man önskar det istället.
Personalen i receptionen är mycket vänliga och hjälpsamma.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns många vingårdar längs vägen upp till Borgo La Poggiarina och ett besök kan rekommenderas.
Om man är intresserad av cykling så kan det definitivt rekommenderas att ta med cykel. Vägarna omkring semesterbostaden är fina, smala, slingriga och med tuffa stigningar på 8-16%.
Om man är intresserad av hästar och ridning kan rekommenderas att besöka La Forra 10 minuters körning från Poggiarina, där det finns möjligheter till guidade turer på hästryggen i utmanande terräng.

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Trerumslägenheten Pino med 4 sovplatser (andra våningen med loft)

Under en semestervecka med temperaturer över 30 grader saknades aircondition. Kylskåpet var underdimensionerat och kunde inte hantera värmen.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo La Poggiarina

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo La Poggiarina

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Fyrarumslägenheten Olivo med 6 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt mitt imellan Toskanas kullar

Vi hade bokat Ginestra, ett litet 2 vånings hus till 2 personer. En perfekt semesterbostad men inte mindre än 2 övertäckta terrasser med en underbar utsikt över landskapet. Sovrummet och badrummet på 1 våningen var fint, men trappan upp var brant och inte särskilt bra för gångbesvärade. Allt i allt var det hela otroligt bra.

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Tvårumshuset Ginestra med 2 sovplatser (första/andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Använde vårt egna mobilnät.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Ett riktigt härligt - och mycket kuperat - område med en fantastisk utsikt från lägenheterna. Vår lägenhet var lite liten med ett mycket begränsat kök - och utrustat så att matlagning kunde vara lite av en utmaning. Maten på restaurangen Fontebussi var okej - saknade kanske lite mer lokal mat. Härligt grillområde. Poolen var riktigt härlig och med en fantastisk utsikt.

Rekommendationer till andra gäster

Glimrande cykelterräng! Det finns många fina rutter i området. Man kan få en kopia på en karta över området i receptionen. Testa ev en tur till Gaiole, Radda eller... och det finns stigningsprocent för alla smaker.

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Trerumslägenheten Ginepro med 4/5 sovplatser (andra våningen med loft)

Lite trångt för en familj med tre barn. Fin plats att sova, men mycket begränsat kök/vardagsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toscana när det är som bäst

Montegonzi som semester-destination

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Tvårumslägenheten Tiglio med 5/6 sovplatser (andra våningen med loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla

Borgo La Poggiarina är alldeles enastående. Vacker utsikt och en stillhet som ger utrymme till eftertanke. Absolut värt att rekommenderas.

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Tvårumshus Rosmarino med 2/4 sovplatser (första/andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo La Poggiarina

Borgo La Poggiarina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo La Poggiarina
Tvårumslägenheten Basilico med 3+2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Rikke og familie fra Gentofte boede på Borgo La Poggiarina i Montegonzi

Borgo di Fontebussi var allt vi förväntade oss. . . och mycket mer! Även barnvänligt område med massor av alternativ. Barnen älskade barnpoolen med fontän, medan föräldrarna kan njuta av utsikten över olivlundar och berg. Borgoen ligger högt i ett bergsområde med några intressanta medeltida städer som Siena, San Gimignano och Florens inom räckhåll . Definitivt en plats vi vill besöka igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map