Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Borgo di Fontebussi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid landsbyn Montegonzi, omgivet av tusentals olivträd ligger Borgo di Fontebussi, en gammal toscansk bondgård som blivit renoverad med hänsyn taget till dess ursprungliga utseende. Landsbyn ligger en snabb gångtur bort och på Borgo di Fontebussi har man många möjligheter för vandringsturer och cykelturer i den betagande och vilda Casentinodalen.

Fin placering

Här bor man inte långt från Toscanas stora attraktioner men samtidigt i en av de minst "turistdrabbade" delarna av denna underbara region. Här befinner man sig långt från Florens myller men nära naturen och de många fascinerande Romerska landsortskyrkorna, de majestätiska borgarna och de legendariska kloster som Camaldoli och Vallombrosa.

Härligt poolområde med fin utsikt

Gården har en fin pool på 25 x 12,5 meter och varifrån man har en vacker utsikt över landskapet. Runt poolen finns det parasoller och solstolar. En liten bit därifrån finns en liten bar som serverar dryckesvaror och som erbjuder en lunchmeny om man vill ligga vid poolen hela dagen. Utöver den stora poolen finns det även en liten lagun med en fontän i mitten för de minsta. På gården finns det även reception, uthyrning av mountainbikes, försäljning av latbruksprodukter och privat parkering. För inköpsmöjligheter så finns en liten affär i Montegonzi (ca 1 km) med de mer basala varor och i Montevarchi (ca 7 km ) finns en större stormarknad.

Restaurang på gården och i närheten

Borgo di Fontebussi har även en god restaurang som serverar typiska toscanska rätter. Normalt är restaurangen endast öppen på kvällen men ibland har den även öppen för lunch. Man ska vara uppmärksam på att några par väljer att gifta sig här men de har en speciell matsal som endast är öppen för bröllopsfester för att inte stör de övriga gästerna på gården. I byn Montegozi (ca. 1 km) finns även restaurangen Osteria di Montegonzi var lokalborna ofta går och njuter av äkta toscansk mat ofta förnyat på ett spännande sätt.

Moderniserade lägenheter

Eftersom detta är en gammal bondgård så är alla lägenheterna olika men trots dess rustika prägel så är de alla utrustade men satellit-tv och aircondition. Några har eget utomhusområde, trädgård eller terrass med bord och stolar.

... och 20 hotellrum

Förutom gårdens lägenheter finns här även 20 hotellrum som man kan boka på dagsbas. För beskrivning och priser se Le Camere di Fontebussi.

Läs om l√§genheterna på Borgo di Fontebussi

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map