Agriturismo i Montegonzi i Toscana

Borgo di Fontebussi

 
Borgo di Fontebussi är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo di Fontebussi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montegonzi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid landsbyn Montegonzi, omgivet av tusentals olivträd ligger Borgo di Fontebussi, en gammal toscansk bondgård som blivit renoverad med hänsyn taget till dess ursprungliga utseende. Landsbyn ligger en snabb gångtur bort och på Borgo di Fontebussi har man många möjligheter för vandringsturer och cykelturer i den betagande och vilda Casentinodalen.

Du bor med en fin placering

Här bor man inte långt från Toscanas stora attraktioner men samtidigt i en av de minst "turistdrabbade" delarna av denna underbara region. Här befinner man sig långt från Florens myller men nära naturen och de många fascinerande Romerska landsortskyrkorna, de majestätiska borgarna och de legendariska kloster som Camaldoli och Vallombrosa.

Läs mer om Borgo di Fontebussi

Härligt poolområde med fin utsikt

Gården har en fin pool på 25 x 12,5 meter och varifrån man har en vacker utsikt över landskapet. Runt poolen finns det parasoller och solstolar. En liten bit därifrån finns en liten bar som serverar dryckesvaror och som erbjuder en lunchmeny om man vill ligga vid poolen hela dagen. Utöver den stora poolen finns det även en liten lagun med en fontän i mitten för de minsta. På gården finns det även reception, uthyrning av mountainbikes, försäljning av latbruksprodukter och privat parkering. För inköpsmöjligheter så finns en liten affär i Montegonzi (ca 1 km) med de mer basala varor och i Montevarchi (ca 7 km ) finns en större stormarknad.

Restaurang på gården och i närheten

Borgo di Fontebussi har även en bra restaurang som serverar goda, typiska toscanska rätter. Normalt är restaurangen endast öppen på kvällen men ibland har den även öppen för lunch. Tänk på att restaurangen endast har öppet sporadiskt i för- och eftersäsong.

Du bör vara uppmärksam på att några par väljer att gifta sig här men de har en speciell matsal som endast är öppen för bröllopsfester för att inte stör de övriga gästerna på gården. I byn Montegozi (ca. 1 km) finns även restaurangen Osteria di Montegonzi var lokalborna ofta går och njuter av äkta toscansk mat ofta förnyat på ett spännande sätt.

Komfortabla lägenheter

Eftersom detta är en gammal bondgård så är alla lägenheterna olika men trots dess rustika prägel så är de alla utrustade men satellit-tv och aircondition. Några har eget utomhusområde, trädgård eller terrass med bord och stolar.

... och 20 hotellrum

Förutom gårdens lägenheter finns här även 20 hotellrum som man kan boka på dagsbas. För beskrivning och priser se Le Camere di Fontebussi.

Läs om lägenheterna på Borgo di Fontebussi

Dölj texten
 
 
search map