Agriturismo i Montecatini Val di Cecina i Toscana

Poggio del Melograno

 
Poggio del Melograno är inte tillgänglig i dagsläget
Poggio del Melograno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Val di Cecina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Toscana förväntar man sig ofta fina omgivningar, Poggio del Melogranos läge är verkligen något utöver det vanliga. Utsikten åt alla håll är praktfull och man kan utan vidare spendera tiden här med att njuta av endast utsikten, allra bäst kanske med ett glas vin i ena handen.

Fridfull placering

Omgivningarna är så fridfulla, som de kan bli om man inte vill dra sig helt tillbaka som en annan eremit i ett eget hus, för de närmsta grannarna är ett bra stycke bort och man ska även köra 2,5 km längs en grusväg för att komma hit.

Läs mer om Poggio del Melograno

Välinredda lägenheter

Denna pittoreska gård vars ursprung går tillbaka till 1800-talet, renoverades nyligen och delades upp i sex välmöblerade lägenheter. Deras inredning och komfortnivå varierar, men kvaliteten är konstant över medel.

Härligt poolområde

I trädgården framför gården finns en 16 x 8 meter stor pool till gästernas förfogande omgivet av solstolar, parasoll och en paviljong. Här finns ett turkist bad (!), ett badkar med vattenmassage, ett område med konditionscykel och annan fitness-utrustning, och så finns här dessutom grill, tvättmaskin för gemensamt bruk och internet-förbindelse.

Läs om lägenheterna på Poggio del Melograno

Dölj texten
 
 
search map