Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Magnolie

 
Villa Le Magnolie är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Le Magnolie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Le Magnolie är en ståtlig art-nouveau villa som härstammar från början av 1900-talet.

Villan ligger i livliga Montecatini Terme som är känd världen över för sina kurbad och som har en fantastisk position om man tänkt köra runt i den norra delen av Toscana mellan Lucca, Pisa, Florens och Pistoia.

Läs mer om Villa Le Magnolie

Villan hör till ett 4* hotell (Hotel Michelangelo) där in-checkningen sker. På hotellet finner man förutom reception även P-plats, restaurang, pool, tennisbana och ett eget mini-SPA. Bakom hotellets moderna byggnad finns en trädgård med stora träd och själva villan. Villan är inredd som ett toscanskt hem från början av 1900-talet men med dagens komfort. På första våningen finner man härliga ljusa rum samt matsal.

På de övriga våningsplanen finns det fyra fina rum samt två större en suite-rum. Både standardrummen och suiterna är utrustade med självständig aircondition / värmeanläggning, satellit-TV, minibar, förvaringsbox och eget badrum/toalett.

Dölj texten
 
 
search map