Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna stora villa i klassisk toscansk arkitektur ligger med en fantastisk utsikt över landskapet bland kullarna ovanför kurbadstaden Montecatini Terme där det finns ett gott utbud av restauranger, caféer och underhållning. Det är endast 3 km ner till staden.

Attraktiv placering

På kort avstånd från villan finner man dessutom golfbana, tennis, minigolf och diverse andra sport-anläggningar så man behöver bestämt inte tråka ut sig här. Föredrar man kulturella upplevelser så finns det flera spännande och intressanta kulturstäder i området att besöka.

Läs mer om Villa Le Ferrette

Enorm trädgård med bl.a. pool och grillplats

Runtom villan finns det privat mark på 100.000 m² som delvis präglas av olivträd, fruktträd och skog. I den stora trädgården finns en pool på 12 x 5 meter (180 cm djup) med tillhörande solterass. Vid poolen finns det 4 omklädningsrum, fyra badrum / toaletter, parasoller, solstolar samt trädgårdsmöbler. Dessutom finns det en liten lekplats för barnen, parkeringsplats och en uppmurad grill. För de gäster som vill ta med sin hund så finns det ett hundhus i trädgården.

Villa med 20 sovplatser (600 m²):
Villan uthyrs som ett stort självständigt hus utan andra gäster. Skulle två större grupper resa tillsammans kan man smidigt dela upp villan i två delar. Villan är utrustad med aircondition, två diskmaskiner och tvättmaskin, satellit-TV, med andra ord all den komfort man kan önska sig!

Vänster sida av villan består av vardagsrum med soffor och fåtöljer, satellit-TV, bar med kaffemaskin (självklart för espresso och cappuccino), modernt och bra kök med totalt 9 kokplattor, ugn, två kylskåp och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. På andra våningen finner man ytterliggare 6 sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och hela 7 badrum / toaletter!

Höger sida av villan består av ett stort vardagsrum med soffor, fåtöljer, satellit-TV, öppen spis och kokvrå med kylskåp, spis och diskmaskin, toalett, badrum / toalett (hcp anpassat) och ett lekrum. Allt detta finns i en upphöjd källare. På första våningen finner man två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng och fyra badrum / toaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Borgo del Silenzio

Lajatico, Toscana

Villa Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa La Lestra

Montelopio, Toscana

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map