Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna stora villa i klassisk toscansk arkitektur ligger med en fantastisk utsikt över landskapet bland kullarna ovanför kurbadstaden Montecatini Terme där det finns ett gott utbud av restauranger, caféer och underhållning. Det är endast 3 km ner till staden.

Attraktiv placering

På kort avstånd från villan finner man dessutom golfbana, tennis, minigolf och diverse andra sport-anläggningar så man behöver bestämt inte tråka ut sig här. Föredrar man kulturella upplevelser så finns det flera spännande och intressanta kulturstäder i området att besöka.

Läs mer om Villa Le Ferrette

Enorm trädgård med bl.a. pool och grillplats

Runtom villan finns det privat mark på 100.000 m² som delvis präglas av olivträd, fruktträd och skog. I den stora trädgården finns en pool på 12 x 5 meter (180 cm djup) med tillhörande solterass. Vid poolen finns det 4 omklädningsrum, fyra badrum / toaletter, parasoller, solstolar samt trädgårdsmöbler. Dessutom finns det en liten lekplats för barnen, parkeringsplats och en uppmurad grill. För de gäster som vill ta med sin hund så finns det ett hundhus i trädgården.

Villa med 20 sovplatser (600 m²):
Villan uthyrs som ett stort självständigt hus utan andra gäster. Skulle två större grupper resa tillsammans kan man smidigt dela upp villan i två delar. Villan är utrustad med aircondition, två diskmaskiner och tvättmaskin, satellit-TV, med andra ord all den komfort man kan önska sig!

Vänster sida av villan består av vardagsrum med soffor och fåtöljer, satellit-TV, bar med kaffemaskin (självklart för espresso och cappuccino), modernt och bra kök med totalt 9 kokplattor, ugn, två kylskåp och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. På andra våningen finner man ytterliggare 6 sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och hela 7 badrum / toaletter!

Höger sida av villan består av ett stort vardagsrum med soffor, fåtöljer, satellit-TV, öppen spis och kokvrå med kylskåp, spis och diskmaskin, toalett, badrum / toalett (hcp anpassat) och ett lekrum. Allt detta finns i en upphöjd källare. På första våningen finner man två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng och fyra badrum / toaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Le Ferrette

Läs personliga omdömen av Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Le Ferrette. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Villa Le Ferrette

Fantastisk utsikt, superläckert hus, fantastisk värd

Detta måste upplevas! Huset är stort och har allt man behöver.
Utsikten är bättre än vad bilderna på In-Italia visar.
Värden är mycket hjälpsam och tillmötesgående, därutöver lagar hans familj utsökt mat, som man kan beställa.
Vi kommer mycket gärna tillbaka - stort tack till värden Stefano.

Läs mer

Underbart hus som var bättre än "reklambilderna" !

Alla rum var bra och poolområdet också med en värd, "Stefano" som pysslade om oss på ett underbart sätt.

Läs mer

Fantastisk semester i Toscana

En härlig vecka, där vi som familj njöt av härliga Toscana - det varma vädret, den vackra naturen, och det härliga toscanska köket.

Läs mer

Perfekt !

Villa Le Ferrette uppfyllde våra högt ställda mål med råge.
Husägaren Stefano var en trevlig prick som hjälpte till med det vi bad honom om.

Läs mer

100% perfektion!

Villa Le Ferrette är Paradiset på jorden!
Jag och min make firade vår 25-åriga bröllopsdag på Villa Le Ferrette tillsammans med 15 familjemedlemmar i juli 2014. Villan var perfekt, alla rum hade sitt eget badrum, och hela fastigheten var snygg och städad.
Jag hade beställt frukost till alla varje morgon och allt var så delikat, fräscht och värt varenda krona. Stefano och hans familj är de vänligaste, hårt arbetande, hjälpsamma människorna jag någonsin mött. De gjorde vår semester väldigt speciell och bekymmersfri. De tar verkligen hand om villan, det var fantastiskt att se stoltheten och arbetet de lägger ner på att sköta villan och ta hand om sina gäster - TACK SÅ MYCKET!

Läs mer

Fantastisk villa med otrolig utsikt!

Ja. Mycket mer finns det väl inte att säga. Villan gör sig, om möjligt, ännu bättre live än på foto. Framstår nyrenoverad. Observera: det är ett fint badrum i varje rum. Enda negativa var poolen, som borde vara uppvärmd (i maj är det rätt kallt). Dock är den flott och ganska stor. Det är möjligt att boka ägaren till att laga mat till en billig peng - en hit första kvällen när man annars måste köra ner till staden 2,5 km, för att handla in.

Läs mer
 
search map