Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna stora villa i klassisk toscansk arkitektur ligger med en fantastisk utsikt över landskapet bland kullarna ovanför kurbadstaden Montecatini Terme där det finns ett gott utbud av restauranger, caféer och underhållning. Det är endast 3 km ner till staden.

Attraktiv placering

På kort avstånd från villan finner man dessutom golfbana, tennis, minigolf och diverse andra sport-anläggningar så man behöver bestämt inte tråka ut sig här. Föredrar man kulturella upplevelser så finns det flera spännande och intressanta kulturstäder i området att besöka.

Läs mer om Villa Le Ferrette

Enorm trädgård med bl.a. pool och grillplats

Runtom villan finns det privat mark på 100.000 m² som delvis präglas av olivträd, fruktträd och skog. I den stora trädgården finns en pool på 12 x 5 meter (180 cm djup) med tillhörande solterass. Vid poolen finns det 4 omklädningsrum, fyra badrum / toaletter, parasoller, solstolar samt trädgårdsmöbler. Dessutom finns det en liten lekplats för barnen, parkeringsplats och en uppmurad grill. För de gäster som vill ta med sin hund så finns det ett hundhus i trädgården.

Villa med 20 sovplatser (600 m²):
Villan uthyrs som ett stort självständigt hus utan andra gäster. Skulle två större grupper resa tillsammans kan man smidigt dela upp villan i två delar. Villan är utrustad med aircondition, två diskmaskiner och tvättmaskin, satellit-TV, med andra ord all den komfort man kan önska sig!

Vänster sida av villan består av vardagsrum med soffor och fåtöljer, satellit-TV, bar med kaffemaskin (självklart för espresso och cappuccino), modernt och bra kök med totalt 9 kokplattor, ugn, två kylskåp och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. På andra våningen finner man ytterliggare 6 sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och hela 7 badrum / toaletter!

Höger sida av villan består av ett stort vardagsrum med soffor, fåtöljer, satellit-TV, öppen spis och kokvrå med kylskåp, spis och diskmaskin, toalett, badrum / toalett (hcp anpassat) och ett lekrum. Allt detta finns i en upphöjd källare. På första våningen finner man två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng och fyra badrum / toaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map