Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Smart Hotel Bartolini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bra och personlig service

Ett av Montecatinis minsta hotell heter Smart Hotel Bartolini. Det är uppkallat efter hotelldirektören Carlo Bartolini, som tillsammans med den rara och serviceinriktade personalen, kommer göra alt för att din semester ska bli så bra som möjligt. Hotellet ligger mitt i Montecatinis trevliga centrum, och du kan gå både till stationen, de gröna parkerna samt alla kurbad, butiker och restauranger på bara några få minuter. Ankommer du i bil, finns det en gratis offentlig parkeringsplats endast 4 minuters promenad från hotellet. Har du istället valt att nyttja offentlig transport, är det inte heller några problem, då stationen ligger endast 600 meter från hotellet, och därifrån har du förbindelse med bland annat Florens, Lucca och Pisa flera gånger i timmen.

Litet, men bra

Hotellet gör inte så mycket väsen av sig, och ligger dörr i dörr med många andra av Montecatinis hotell - så om du inte visste att det är ett av stadens bästa och minsta hotell, skulle du nog missa det. Hotellet helrenoverades år 2013, och framstår idag som ett modernt hotell med bra komfort, men du ska inte förvänta dig ett jättestort urval av faciliteter, för de flesta som väljer att bo precis här, har egentligen inte behov av mycket mer än en säng att sova i, ett väl inrett badrum och en god frukost - och det är precis det hotellet prioriterar. Det finns en liten reception, där du kan få hjälp med att planera dina utflykter, samt med att boka bord på en av stadens restauranger. Receptionen är inte öppen dygnet runt, däremot får du ett telefonnummer, som du kan kontakta vid behov. Det finns också en liten bar, där bartendern med glädje serverar dig din favoritdrink, och naturligtvis finns en frukostrestaurang, där du kan njuta av dagens första mål, där urvalet är anpassat både efter italienska och utländska gäster. Hotellet har naturligtvis också gratis wifi, om du har behov att kontakta omvärlden. Hotellet har också valt att främja lokala konstnärer, och väggarna pryds av deras konstverk - allt från tavlor, fotografier och statyer - så här kan du rent av gå på en konstutställning utan att behöva lämna hotellet.

Läs mer om Smart Hotel Bartolini

Fina rum med bra komfort

Smart Hotel Bartolini har endast 12 rum, men hela 4 olika rumskategorier, och vänder sig både till affärsresenärer och barnfamiljer. Alla rum är fint men enkelt inredda i modern stil, och man har tänkt på både komfort och små detaljer. Alla rum har aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch med färgterapi och hårfön. Flera av rummen har också vattenkokare och te/kaffe.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map