Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Montecatini Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Man kan nästan se att hotellet ursprungligen var en herrskapsvilla och den vita, vackra byggnaden ger ett fint första intryck och känns välkomnande. Läget är behagligt då hotellet ligger i ett lugnare kvarter, intill Parco delle Terme, en bit borta från stim och stoj. En perfekt plats där du kan koppla av efter en händelserik dag, antingen på terrassen med något gott att dricka eller i hotellets SPA-avdelning.

På hotellet både äter du och dricker gott

Montecatini Terme är en intim stad men här finns det du behöver som butiker av olika slag, post, bank, mataffärer, trevliga uteserveringar och bra restauranger. Du bor med ett bra läge och att traska bort till Piazza del Popolo tar det dig endast ca 10 min (650 m). Men du behöver inte gå så långt för att äta bra, för hotellet har egen restaurang, Francy, som serverar traditionella rätter baserade på säsongens utbud för att få det färskaste och mest smakrika. Maten kan du njuta av antingen inomhus eller ute under gazebon. För drinken innan och efter maten kan du välja någon av hotellets två barer, varav den ena ligger uppe på takterrassen intill poolen (den har öppet mellan kl 10.00-20.00).

Skön pool på taket med härlig vy

Även om du, som säkert de flesta, vill uppleva så mycket som möjligt när du befinner dig i Toscana kan det vara skönt att ta en "ledig" dag och denna kan du tillbringa uppe på taket. Det är nämligen här du hittar poolområdet. Slå dig ner i en av de bekväma solstolarna, under ett parasoll och bara njut av semestern och utsikten. När du behöver något svalkande att dricka behöver du inte ta dig så långt då här finns en poolbar, som även serverar lite lättare luncher och snacks under dagens lopp.

Mer än bara sköna termalbad

Montecatini Terme är en känd kurort som lockar många besökare, men det är inte bara de varma källorna som lockar utan även läget, som är inbjudande för de gäster som vill kombinera kusten med inlandet. Är du sugen på nyfångad fisk och skaldjur går detta utmärkt eftersom det ut till kustorten Viareggio och dess sköna stränder tar ca 50 min (58 km). Andra intressanta utflyktsmål i din närhet är Pisa, Lucca, Vinci och Florens. Du har härifrån alla möjligheter att kunna få en perfekt kombinationssemester. Glöm inte bort att köra upp till pittoreska Montecatini Alto som ligger ca 6 km från hotellet. Här kan du njuta av panoramavy och bra mat på någon av restaurangerna.

Ljusa, fina och komfortabla rum

Det finns totalt 55 rum på hotellet och vi kan erbjuda dig olika rumstyper och för olika antal personer. Dessa är utrustade med Wi-Fi, aircondition, Sat-Tv, minibar, vattenkokare, förvaringsbox och hårtork.

Läs mer om Montecatini Palace

Läs om rummen på Montecatini Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map