Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Ercolini & Savi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett bra val för en semester i Toscana

Mitt i den trevliga kurbars-staden Montecatini Terme ligger det fina, gamla hotellet Ercolini & Savi. Staden, som ligger mitt emellan Pisa och Florens är en riktigt bra utgångspunkt för en semester i norra Toscana. Har du ingen bil till ditt förfogande, är det ingen fara, då hotellet ligger endast 400 meter från en av de två stationerna i Montecatini (och härifrån har du tågförbindelser till bland annat Lucca, Pisa och Florens samt den spännande staden Pistoria). Pistoia är ännu förhållandevis okänd bland turister, men absolut värt ett besök, och staden kan nås på under 15 minuter med det lokala tåget. Lucca kan du nå på cirka en halvtimme. Som en av Italiens kända kurstäder, har Montecatini ett stort urval av hotell i alla prisklasser. Det betyder också att du får riktigt mycket för pengarna, som du jämför med de mer berömda städerna i Toscana.

Ett historiska hotell i liberty-stil

Hote Ercolini & Savi, som är byggt i den karaktäristiska liberty-stilen, slog upp dörrarna för första gången redan 1910, och även om hotellet naturligtvis blivit löpande renoverad, råder det inga tvivel om att det är ett historiskt hotell du ska bo på. Sedan öppnandet, har hotellet fått ett par extra våningar, så det finns nu totalt 4 våningar, och läget i centrum av Montecatini kan knappast bli mycket bättre. Du bor i promenadavstånd till stadens vackra, gröna parker, de gamla fina kurbaden, samt till Montecatinis alla butiker och trevliga restauranger.

Läs mer om Hotel Ercolini & Savi

Bra omdömen av både hotell och restaurang

Det är fortfarande samma familj som äger hotellet, och både dem och den serviceinriktade personalen lägger stor vikt på att du ska få en härlig semester, och att du känner dig som hemma. Detta betyder också, att hotellet får riktigt bra omdömen och det lever helt klart upp till sina 4 stjärnor. På hotellet finns också en reception, en smakfullt inredd lobby med bar där du kan få en kopp gott italienskt kaffe eller ett uppfriskande glas vin, som kan avnjutas utomhus på terrassen. Restaurangen heter La Pecora Nera (det svarta fåret), och bortsätt från vid frukosten, är restaurangen även öppen för gäster som inte bor på hotellet, både till lunch och middag. Den är känd för att vara en av stadens bästa restauranger, och på sommaren har du möjlighet att äta utomhus på terrassen.

Bo i klassiska och bekväma rum

Hotellet har totalt 81 rum i flera olika kategorier. De är alla fint, men enkelt inredda i klassisk stil och blir löpande renoverade. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Flera av rummen har också vattenkokare och te/kaffe.

Läs om rummen på Hotel Ercolini & Savi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Ercolini & Savi

Läs personliga omdömen av Hotel Ercolini & Savi som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ercolini & Savi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk liten stad

Vackert hotell, bra service, massa god mat, och vi hade det så bra.

Läs mer
 
search map