Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Da Vinci

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Montecatini är en härlig stad som ligger mellan Florens och Lucca i norra Toscana. Staden är framförallt känd för sina gamla fina kurbad, som ligger i de imponerande gröna parkområdena i stadens centrum. Men Montecatini är också en perfekta utgångspunkten för utflykter i området, och föredrar du att låta bilen stå, är det endast en timme med tåg till Florens - och ännu kortare till Lucca. Staden har ett riktigt bra urval av både butiker och restauranger, och så får du inte missa den gamla historiska stadsdelen som ligger uppe på berget. De två stadsdelarna är sammankopplade av en liten tågbana, il Funicolare, som har mer än 100 år på nacken.

Njut av tillvaron på innergården eller vid poolen

Det 4-stjärniga hotellet, Hotel Da Vinci ligger i centrum av staden, så du kan promenera till allt. Hotellet har en liten innergård, där du kan njuta av en god kopp kaffe eller ett kyligt kallt vin efter dagens upplevelser. Det finns en reception som är betjänad 24 timmar om dygnet, samt hiss lounge, bar och en restaurang där du äter din frukost samt din middag på kvällen om du så vill. Om du har lust att ta ett dopp, kan du nyttja poolen som befinner sig på taket av hotellets annex, cirka 50 meter bort. Här finns både solsängar och parasoll, och så har du en formidabel utsikt över staden och bergen. Ankommer du i bil, kan hotellet också erbjuda parkering mot en mindre avgift.

Läs mer om Hotel Da Vinci

Bekväma rum i klassisk stil

Det finns cirka 40 rum på hotellet, i olika kategorier, och de är alla fint men enkelt inredda i klassisk stil. Alla rum har aircondition, telefon, satellit-TV, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Hotel Da Vinci

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map