Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Columbia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Kurorten Montecatini Terme, som ligger centralt placerat mellan städerna Florens och Pisa i Toscana, är en bra utgångspunkt för en semester i regionen. Staden domineras av stora, gröna parker, samt alla de karaktäristiska och färgrika Art Nouveau-byggnaderna som ger staden en unik prägel - Hotel Columbia Wellness & Spa är inrett i just en sådan byggnad. Hotel Columbia Wellness & Spa ligger mitt på Montecatinis huvudgata med alla dess butiker, men också nära stadens station, där du kan ta tåget till både Florens, Lucca och Pisa, vilka alla ligger under en timme bort. Montecatini är Italiens största och mest berömda kurort, och de fina gamla kurbaden ligger i de gröna parkområdena, endast en kort promenad från hotellet.

Bra faciliteter och en enastående utsikt

Hotel Columbia Wellness & Spa har helrenoverats under de senaste åren, med stor respekt för byggnadens ursprung och utseende. Från huvudgatan, där hotellet har ett litet café, träder du rakt in i receptionen. Det är också här på markplan, som du hittar hotellets bar och den trevliga och smakfullt inredda loungen där du kan njuta av tillvaron i de stora vita sofforna, om du behöver en paus efter dagens spännande upplevelser. Det finns också en flygel här, om du har lust att testa pianokunskaperna. Dagens första mål intar du i Hotel Columbias restaurang, som ligger på taket på 6:e våningen, varifrån du har en fantastisk utsikt över staden och de omkringliggande bergen. Restaurangen är inredd med takbjälkar, vilket bidrar till den unika atmosfären. Det är också här du kan njuta av din lunch eller middag om kvällen, medan du beundrar utsikten över den upplysta staden och de små landsorterna i bergen. Hotellet erbjuder en 2- eller 5-rätters meny till mycket rimliga priser, men det finns också möjlighet att äta a la carte.

Skäm bort dig själv och bli en helt ny människa

Hotellet har sitt eget Spa, inrett på två våningar, vilket uteslutande nyttjas av hotellets gäster. Här kan du boka olika typer av behandlingar och massage, liksom de har en mycket berömd salt-grotta. Det exklusiva SPA:et med flera olika pooler, är öppet både på förmiddagen och eftermiddagen till klockan 19.30, dock med paus mitt på dagen. Barn under 10 år har inte tillgång till SPA:et på grund av säkerhetsmässiga orsaker. Det finns ingen dedikerad pool på hotellet, men du har möjlighet att nyttja poolen på lantstället Collina Toscana Resort, som ligger ett par kilometer från hotellet, i bergen norr om staden.

Läs mer om Hotel Columbia

Bekväma rum i olika kategorier

Hotellets rum finns i flera olika kategorier och storlekar, och det är inte många som liknar varandra. Några är inredda i en allmän klassisk stil, medan andra är inredda i den mer karaktäristiska Art Nouveau-stilen, och därmed också är något mer pompösa och inte minst färgglada. Då hotellet ligger på Montecatinis huvudgata, ska du inte förvänta dig någon särskild utsikt då några rum vänder mot smågator där utsikten består av huset tvärs över gatan. Några rum har utsikt över staden och bergen. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, telefon, wifi, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Columbia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map