Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel Panoramic

 
Grand Hotel Panoramic är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Panoramic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du granne med den gamla tågbanan (funicolare)

Grand Hotel Panoramic ligger i ett härligt grönt område, precis norr om Montecatini Terme, och cirka 10 minuters promenad från centrum och de stora gröna parkerna som omger de vackra kurbaden. Ett par hundra meter från Hotel Panoramic, hittar du en av stadens största attraktioner, nämligen de över 100 år gamla kabelbanan - il funicolare. Den kör upp till den gamla stadsdelen Montecatini Alto, som ligger uppe i bergen och varifrån du har en fantastisk utsikt över hela området.

Den lilla kabelbanan härstammar från slutet av 1800-talet, och det är som att gå in i en tidsmaskin när du ankommer till den lilla stationsbyggnaden. Montecatini Alto är riktigt trevligt, och absolut värt ett besök. Du kan bland annat besöka kyrkan Santa Maria från 1200-talet, och flera historiska sevärdheter, men de flesta åker till Montecatini Alto för att njuta av stämningen på det lilla torget, där du hittar de flesta av stadens trevliga restauranger.

Njut av de antika kurbaden och av de gröna parkerna

Många väljer att åka till Montecatini på grund av stadens status som Italiens största kurort, och därför finns det naturligtvis god möjlighet för alla möjliga former av behandlingar. Staden har totalt nio kurbads-centrum, varav de flesta ligger i det stora gröna parkområdet i stadens norra centrum, och endast fem minuters promenad från Grand Hotel Panoramic.

Bra utflyktsmöjligheter

Montecatini har också mycket annat att bjuda på, och om du är mer intresserad av arkitektur, kommer du glädjas åt att få titta på många av stadens fina palats som är uppförda i Art Nouveau-stil. Tycker du om shopping, har staden också ett riktigt bra urval av butiker, och vill du väg på utflykt, har staden hela två stationer, varifrån du kan nå både Florens, Pisa och Lucca på under en timme. Om du tillhör de aktiva, har Grand Hotel Panoramic också ett avtal med en närliggande 18-håls golfbana, där du får rabatt på din greenfee. Tycker du om att se din omgivning från cykelsadlen går detta också bra. På förfrågan och efter tillgänglighet kan du låna cykel på hotellet utan kostnad.

Läs mer om Grand Hotel Panoramic

En härlig trädgård med pool och SPA

Grand Hotel Panoramic tillhör inte de mest moderna hotellen, och från vissa aspekter verkar hotellet kanske aningen slitet. Men faciliteterna är bra, och servicen likaså, och generellt får hotellet bra omdömen. Hotellet är omgivet av en stor grön park, där du bland annat hittar SPA-avdelningen (mot avgift), samt den härliga poolen med solsängar och parasoll, samt en stor möblerad terrass. I yttersäsongerna, kan du njuta av utsikten till trädgården från hotellets veranda.

Njut av dina måltider i restaurangen eller på terrassen

Restaurangen serverar rätter från flera olika regioner i Italien, där både fisk och kött står på menyn. Under sommaren, tänder kökschefen ibland upp grillen och du kan njuta av din middag på terrassen. Det är också i restaurangen eller på terrassen som du kan njuta av dagens första måltid, och frukosten serveras som buffé. Hotellet har också en liten bar där du kan beställa en god kopp italienskt kaffe, eller ett kallt glas vin. Om du ankommer i bil, finns det bra offentlig parkering i området, och om du vill komma i kontakt med omvärlden, finns wifi på hotellet.

Kulörta och bekväma rum

På Grand Hotel Panoramic finns totalt 103 rum i olika kategorier. Rummen renoveras löpande, men på hotellets budget/eceonomy- och standardrum ska du inte förvänta dig någon större lyx. Dessa rum är förhållandevis små, och har en begränsad utsikt. Budgetrummen har endast fransk säng. Men du har också möjlighet för att välja bättre rum med balkong eller terrass, och från flera av dessa rum har du en formidabel utsikt över bergen runt Montecatini.

Alla rum har som minimum aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Grand Hotel Panoramic

Dölj texten
 
 
search map