Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel & La Pace SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel & La Pace SPA är ett traditionellt hotell, vilket du märker inte bara på själva utformandet utan även på personalen som gått den i "gamla skolan" där tyngden ligger på service. Miljön är klassisk med allt det du kan förvänta dig som en pampig entré, mycket marmor, rymliga salar med högt i tak och en del salonger har vackra och bearbetade tak med fresker, vackra takkronor, mycket glaspartier, prunkande trädgård o.s.v.

Elegant hotellet i liberty-stil och med fin park

Hotellets byggnad ger ett elegant och ståtligt intryck med en touch av "gammeldags" charm. Till hotellet hör en stor park på 20.000 m² med höga träd och buskar som ger skön svalka varma sommardagar. Ganska unikt för att vara ett stadshotell. Det är här i parken vi hittar det fina, lilla poolområdet med solstolar och parasoll där du kan koppla av efter en händelserik dag med en bra bok och något gott att dricka.

Läs mer om Grand Hotel & La Pace SPA

Här finns två restauranger...

På Grand Hotel & La Pace SPA finns inte mindre än två restauranger och två barer att välja mellan. På Le Magnolie serveras traditionella italienska rätter på bästa sätt. Denna eleganta restaurang ligger på bottenplan och har öppet både till lunch och middag. Om vädret tillåter kan du avnjuta maten under bar himmel. Är du däremot sugen på grillad fisk eller kött till lunch ska du bege dig till Ristorante Grill som du hittar ute vid poolen. Här serveras även sallader, pasta, dessert och frukt. Restaurangen/baren serverar mat under lunchtid och baren har fortsatt öppet till kl 19.00.

...och två barer

Förutom poolbaren som ser till att du får förfriskningar under dagens lopp har du Liberty American Bar inne på hotellet. Denna har öppet mellan kl 09.00-00.00 och på kvällen kan du njuta av din dryck ackompanjerat av ljuva pianotoner. I denna bar serveras även lättare snacks och måltider som ostron, ostar, hamburgare m.m. För middag på hotellet rekommenderar vi att du bokar bord i god tid innan. Rumservice finns naturligtvis för dig som önskar det.

Hotellet är som sagt "unikt "med tanke på sitt läge, sin fina park, sina stora ytor och sina faciliteter. Vi ber dig därför observera att hotellet på grund av sina förutsättningar är omtyckt när det kommer till bröllop och andra events.

Unna dig en dag med SPA

Hotellets SPA har öppet mellan kl 10.00-19.00 och erbjuder uppvärmd inomhuspool, relaxområde och möjlighet till behandlingar av olika slag samt massage. Känner du däremot att du vill aktivera dig kan du antingen testa dina gränser nere på fitnessavdelningen eller spela ett parti tennis. På förfrågan kan du t.o.m. boka en tennislärare. Är du mer för golf går detta också bra och på Montecatini Golf Club kan du spela på en 6000 meter lång bana. Som gäst på hotellet har du rabatt så hör med receptionen först om du är intresserad av att boka in dig. Även när det gäller tennis så hör med receptionen om tider och priser. För dig som tycker om att shoppa och vill ha hjälp går det bra att boka in en s.k. 'Personal Shopper'.

Du bor i centrum av Montecatini

Eftersom du bor centralt har du stadens utbud alldeles utanför dörren. Det är endast ca 120 meter till Piazza del Polo och början på Corso Giacomo Matteo, vilket innebär att du har flera av stadens trevliga restauranger, barer och butiker inom ett kort promenadavstånd. Kommer du med bil kan det vara bra att veta att hotellet har en stor parkering innanför sina grindar. Och har du bilen med passa gärna på att göra fina utflykter. Från Montecatini har du möjlighet att inom lagom dagsetapper besöka kulturstäder som Pisa, Lucca och Florens. Andra sevärda och underbara städer och platser är Volterra, San Gimignano och Chiantiområdet.

Du bor i fina rum

Hotellet har 130 rum varav 29 är suiter. Vi kan erbjuda dig olika rumstyper och det ena rummet är inte det andra likt. Bäddarna kan vara twin eller dubbelsäng.Önskar du mer yta och en sittdel bör du välja en Juniorsvit eller Svit.

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack och badrum med dusch/badkar och hårtork. Utsikten kan variera mellan innergården, trädgården och staden.

Läs om rummen på Grand Hotel & La Pace SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map