Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel Croce di Malta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Croce di Malta är ett av Montecantinis gamla berömda hotell, som ligger i gröna omgivningar och som närmaste granne till en av stadens stora parker. Det är inte långt till stadens livliga centrum, där det finns ett bra urval av både butiker, caféer och restauranger - och naturligtvis kurbad, som staden är så känd för.

Bra, centralt läge

Hotellet, som ligger på en av stadens alla boulevarder, är inrett i ett elegant palats, och både ledningen och personalen gör sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma, oavsett om du är på affärsresa, eller kommer till staden som turist. Om du ankommer i bil, har du möjlighet för att parkera i ett offentligt parkeringshus i närheten, mot ett tillägg. Föredrar du istället att nyttja offentlig transort, är det endast 10 minuters promenad till stadens station, varifrån du kan ta tåget både till Florens och Pisa.

Läs mer om Grand Hotel Croce di Malta

Tjänster och aktiviteter för var och en

På hotellet finns en reception, möteslokaler och konferensfaciliteter. Det finns också en härlig restaurang, som både serverar de traditionella toscanska rätterna, men också ett brett urval av de populära italienska rätterna. Man har också byggt en amerikansk bar, där du kan njuta av ett gott glas vin eller en cocktail efter din middag, På Grand Hotel Croce di Malta hittar du dessutom ett litet gym, samt en SPA-avdelning med en inomhus (uppvärmd) pool, bastu och turkiskt bad. Flera av dessa tjänster är mot ett tillägg. I trädgården kan du under sommarsäsongen njuta av tillvaron på en solsäng vid den härliga poolen, och tillhör du de aktiva kan du låna en cykel på hotellet (efter principen först-till-kvarn), och hotellet har också ett avtal med den närliggande golfklubben.

Bekväma rum i olika stil

Grand Hotel Croce di Malta har totalt 136 rum och suiter i olika kategorier. De blir löpande renoverade, och en del är inredda i klassisk stil, medan andra är mer moderna och inredda i en minimalistisk stil. Alla rum har som minimum luftkonditionering, telefon, satellit-TV, kassafack, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Grand Hotel Croce di Malta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map