Omdömen från Borgo della Limonaia

 
Borgo della Limonaia är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo della Limonaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo della Limonaia

Läs personliga omdömen av Borgo della Limonaia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo della Limonaia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supertrevligt ställe

Vi bodde på Borgo della Limonia i 12 dagar, stället var riktigt härligt med bra pool och liggstolar. Maten på stället var äkta toscanskt och till förnuftigt pris. Vi kommer gärna tillbaka.

Montecatini Terme som semester-destination

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Girasole med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Borgo della Limonaia

Charmigt och lugnt ställe.
Värdarna är mycket tillmötesgående, och vi fick en flaska av husets vin när vi ankom. En dag kom Mama och bjöd på vattenmelon.
Dessvärre var de inte så bra på engelska, vilket innebar att de inte riktigt kunde "sälja" stället. Bland annat fick vi tillfälligt höra att man kunde äta deras goda hemlagade mat fredag och lördag (vilket kan rekommenderas).
Poolen var lite grumlig, men de gjorde något åt det så fort vi sa till om det.

Montecatini Terme som semester-destination

Själva staden är inte något speciellt. Men ligger bra i förhållande till utflykter till Florens, Lucca och Pistoria. Vi kan varmt rekommendera en tur till Pistoria - staden är trevlig och där finns mycket att titta på, utan allt för många turister. En guidad rundtur under staden kan rekommenderas.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Papavero med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade endast 5 meter från receptionen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester

En riktigt trevlig vingård med fina lägenheter i äldre italiensk stil. Härlig pool och serviceminded personal.

Rekommendationer till andra gäster

Middag på gården ska avtalas med kan rekommenderas. Producerar strålande rött vin på gården.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Papavero med 4/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo della Limonaia

Härligt ställe och gästfria värdar. Men, till skillnad från mig, så ska man inte tänka att det kommer vara ett lugnt ställe bara för att där endast är 5-6 lägenheter. Utifrånkommande använde poolen, både italienska barnfamiljer och en dag ett helt fotbollslag med tränare, barn och familjer. Ytterligare arrangemang med matgäster, och en dag kom en stor grupp amerikanska gäster som bosatte sig precis vid sidan av vår lägenhet, och sedermera ockuperade alla liggstolar vid poolen. Lägenheten ok, men man kan inte laga mat i köket (bord ca 20 cm långt och inga riktiga skålar). Dessutom något konstigt med toaletten då den snabbt började att lukta märkligt.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Girasole med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

20 Euro per måltid.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig plats

Vi hade en härlig vistelse. Blev mottagna med en falska rödvin av deras egenproduktion. Vi blev erbjudna en lätt måltid de hörde att vi inte fått något att äta på ankomstdagen. En härlig pool och en läcker terrass som var avskärmad från de andras.
Vi provade också en riktig middag från Toscana. Den var så god. Härligt och lugnt ställe och en vidunderlig natur.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Tvårumslägenheten Rosa med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo della Limonaia

Montecatini Terme som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo della Limonaia

Vi hade en bra vecka här. Lägenheten var härligt rymlig och utrustad med stora fönster med tillhörande luckor, så ljus och luft kunde justeras efter behov. Det fanns ett par apparater som skulle fungera som aircondition, men den ena fungerade inte, den andra gav ingen effekt, men den sista hjälpte lite grann. Det fanns en fin liten grill - riktigt härligt - och den övertäckta terrassen var så skön. Köket och utrustning var bra. Generellt var lägenheten och stället lite på den rustika sidan - det enda vi dock tröttnade på med tiden var badrummet som var lite påvert.
Själva Agroturismon var helt ok, men saknade underhållning på sina ställen - där var bland annat ogräs i häcken och alger på kakelplattor osv.
Någon bondgårds-stämning var det dock inte - vi pratade faktiskt inte med någon under hela vistelsen. Hon som tog emot oss, väckte vi tydligen från en middagslur, hon var något förvirrad. Den vi snackade med med var hon som kom för att göra rent då vi reste - det var också henne vi checkade ut från. Pass och deposition frågades det aldrig efter. De saker som de skulle producera var också väl gömda, de blev varken marknadsförda eller erbjudna.
Under tiden hittade vi en ung man, som visade oss tvättmaskinen (gratis) samt gav oss koden till wifi (också gratis - i motsättning till In-Italias beskrivning).
Den omtalade restaurangen var visst endast öppen då amerikanerna invaderade - det gjorde de en kväll. De var mycket lugna tills det att de skulle visas runt på Agron efter maten. Det skulle vara bra med en liten notis från Agrons sida om att man kunde äta i restaurangen, dels att det skulle komma amerikanare.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hittade en bra gelateria, La Bottega del Gelato, i själva Montecatini Terme. Staden har en bra stämning på kvällen och är absolut värd en promenad.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint

Lägenheten var fin och ren, utomhusområdena var försummade.
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Vi var själva tvungna att söka upp alla kontakt och information. Men då var de snälla och behjälpliga.
Placering, Placering

Både lokalt och i förhållande till norra Toscana är det super.
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Papavero med 4/5 sovplatser

Lite för rustikt för oss.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Den var riktigt fin, bra temperatur, och inte för mycket klor.
Restaurang

Provade den inte - vi fick aldrig veta att den var öppen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och bra ställe för familjemys

Vi (en familj på 4) bodde i lägenheten Geranio, som ger en fin inramning för en familjesemester.
Till lägenheten hör en övertäckt terrass där man har skugga hela dagen. Poolområdet ligger fint omgärdat av olivträd, och man kan få en plats i både sol och skugga.

Borgo della Limonata ligger vackert placerat i utkanten av Montecatini Terme. Det innebär att man har direkt tillgång till en fin terräng för vandrings-, löp-, och cykelturer. Samtidigt har man gångavstånd till bagare m.m.

Borgo della Limonata är en mycket lugn plats, och passar en familj som uppskattar lugn och ro.

Värdarna är mycket rara och tillmötesgående.
Vår enda anmärkning: Som gäst på Borgo della Limonata har man inte riktigt tillgång till ställets restaurang. Man kan äta på stället 3 gånger om veckan, och det är de dagar då ett amerikanskt sällskap kommer in och fyller restaurangen.
Som gäst på Borgo della Limonata blir man placerad vid ett bord på terrassen en bit ifrån själva restaurangen - tillsammans med eventuella andra övernattande gäster. Maten är bra, men för det priset får man bättre mat på andra ställen.

Rekommendationer till andra gäster

Ta er till Montecatini Alto, en trevlig liten stad 2km från Borgo della Limonaia, med ett torg kantat av restauranger. Utsikten är fantastiskt och man äter bra.
Ta tåg eller bil till La Spezia och köp en dagsbiljett till Cinque Terre. Det är fem städer som man kan vandra mellan - eller så kan man ta tåget när man är trött. Det är ett fantastiskt område att vandra i - men det kräver en relativt god fysik och kan inte rekommenderas om man har små barn.
Utöver det är naturligtvis Firenze, Lucca, Pisa och Siena värda att besökas.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Geranio med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo della Limonaia

Bra ställe med plats till ett par förbättringar. Städningen av lägenheterna var oklanderlig, men utomhusområdena skulle behöva rustas upp i jämförelse med andra agriturismi vi har besökt genom åren.
Varmvattnet kunde ta slut när man var 4 i lägenheten. Faktiskt upplevde vi att vattnet endast räckte till 1 person, sedan fick man vänta om man inte ville duscha kallt.
Vid ankomsten fick vi material tilldelade, som tyvärr inte var uppdaterat. Den annonserade toscanska middagen på onsdagen var flyttad till måndag och fredag.
När detta är sagt, kan vi varmt rekommendera stället och speciellt arrangemanget. Mat och vin i överflöd, och av god kvalitet, vänligt värdpar och härligt stor pool. Kan gärna tänka oss att återvända.

Borgo della Limonaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Limonaia
Trerumslägenheten Girasole med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Karin och Inger från Söderköping i Sverige bodde på Borgo della Limonaia i Montecatini Terme från den 22. till den 29. september 2012.

Värdparet hämtade oss på Pisa Airport, ca 4,5 mil från Borgo della Limonaia. När vi anlände till farmen så öppnade värden vinkällaren och överräckte en flaska rött vin från deras vinodling. Senare så fick vi även en liten dunk med olivolja från olivodlingen, de har 3.ooo st. olivträd. Vi har aldrig smakat en så god olivolja. Timmen var sen och vi fick godaste tagliatelle, naturligtvis hemmagjord. Vi hade självhushåll, för det mesta. Inköp av förnödenheter gjordes i Montecatini Terme, 3 km bort. När värdinna skulle ner och handla så varslade hon oss, så vi fick med och botanisera i supermarcato. Vi bodde i Papavero, en liten villa, se bilder på hemsidan, ett stort allrum med kök, 2 sovrum och badrum. Utanför en pergola , där vi intog våra måltider, vinet levererades direkt från vinkällaren. Jag behöver väl inte säga att både det röda- och vita vinet var mycket gott.
Vi gjorde långa promenader upp i bergen och ibland så tog vi funicolare upp till Montecatino Alto. Där åt vi godaste luncher på trattorier och kollade bylivet och åt chokladglass! När vi kom "hem" så simmade vi i poolen. En tidig morgon skjutsade värdinna oss till järnvägsstationen, där vi tog tåget direkt till Firenze, knappt en timme bort. Det blev igenkännandes glädje, vi har tidigare bott där i längre och kortare perioder. Förutom värdparet, så fanns dottern Fransceska, som också var mycket trevlig. Språkmässigt så fungerade det bra, med en blandning av italienska och engelska! Trots att vi inte var bilburna så klarade vi oss bra, sista dagen så fick vi skjuts till Pisa, där vi lämnade in bagaget på järnvägsstationen. Vi gick naturligtvis upp i tornet och tog avsked av hela Toscana. Detta var andra gången vi anlitade In Italia, och definitivt inte sista gången vi åker till Borgo della Limonaia! Sign. "Två mycket nöjda resenärer"!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map