Agriturismo i Montecatini Terme i Toscana

Borgo della Limonaia

 
Borgo della Limonaia är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo della Limonaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss strax utanför Montecatini Terme: Det är ca. 2,7 km till tågstationen och ca. 3,2 km till stadens traditionella hjärta, badanstalterna. Med tåget kommer du enkelt vidare till städer som Pisa, Florens, Pistoia mfl.

Ät på gården

På gården finns det även möjligheter att beställa middag, som ägarna förbereder så gott det går med sina egna produkter. Var uppmärksam på att den lilla restaurangen också ofta är besökt av grupper som kommer utifrån för att äta lunch. Denna pittoreska och trevliga lilla gård producerar rödvin, vinsanto, olivolja, grönsaker, frukt och honung efter ekologiska principer, också finns det ett par höns och änder. Produkterna går att köpa på gården.

Läs mer om Borgo della Limonaia

Trevligast ute - rustikt inne

Lägenheterna på Borgo della Limonaia är inte rymliga men de är välskötta och de flesta av oss vill nog ändå mest sitta utomhus än inomhus när vi är i Toscana. På gården finns det två uppmurade samt två flyttbara grillar till gästernas förfogande.

Lägenheterna på Borgo della Limonaia

Tvårumslägenheten Rosa med 2/3 sovplatser

Denna lilla lägenhet består av kokvrå, satellittv och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Få meter från ingången har lägenheten en privat terrass med bord och stolar och utsikt till poolen.

Trerumslägenheten Geranio med 4 sovplatser

Detta är egentligen ett självständigt litet hus. På första våningen finns ett uppehållsrum med satellit-TV och öppen spis samt kök. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett mycket litet sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat veranda med bord och stolar.

Trerumslägenheten Papavero med 4/5 sovplatser

Lägenheten består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa för en person, kök med vedugn var man kan göra bröd eller pizza, sovrum med dubbelsängm sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat trädgårdspaviljong med bord och stolar.

Trerumslägenheten Girasole med 4/6 sovplatser

Lägenheten består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa för två personer, kokvrå, sovrum med dubbelsängm sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map