Omdömen från Ambrosiano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ambrosiano

Läs personliga omdömen av Ambrosiano som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ambrosiano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell i äldre stil

En bra semester på ett bra ställe, med vänliga och hjälpsamma människor hela vägen från ägarna till städpersonal, dock var frukosten mycket tråkig med torrt bröd och smaklös ost och skinka. I gengäld var mängden fernetbranca och whiskey som serverades i baren som ett mindre fotbad - och till ett pris som var under 2 cl hemma. Ett bra rum med rymlig balkong, vilket inte kan sägas om duschkabinen (60 x 60 cm - utvändigt mått, så det var tur att vi är små). I övrigt ett trevligt hotell med själ och den dagliga städningen var toppen. Vi återkommer gärna.

Montecatini Terme som semester-destination

Ett bra ställe att att bo på, med Pisa, Florens och Lucca inom 1 timme med välfungerande järnväg - för att inte glömma turen till Alto som kan göras med den gamla järnvägen eller den lokala bussen.

Hotel Ambrosiano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ambrosiano
Dubbelrum m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Trist frukost
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map