Hotell i Montecatini Terme i Toscana

Ambrosiano

 
Ambrosiano är inte tillgänglig i dagsläget
Ambrosiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecatini Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta hotell passar dig som vill bo centralt i en trevlig liten stad samt ha en bra utgångspunkt till att göra sköna utflykter runt om i Toscana. På hotellet finns de bekvämligheter du behöver som lobby, restaurang, bar och inomhuspool med hydromassage (ett poolkit betalas obl. på plats). Runt poolen står bord och stolar utplacerade vilket kan verka lite udda. Hotellet fick en uppfräschning 2013 där bl.a. verandan, restaurangen och baren fick sig ett lyft.

Känt termalbad och härliga utflyktsmål

De flesta som kommer till Montecatini Terme är intresserade av termalbad, vilket är förståligt, men det finns så mycket mer att se och göra runt omkring dig. Eftersom du bor (nästan) mitt emellan Pisa och Florens med ett avstånd på ca 50 km till båda har du flera trevliga utflyktsmål att välja mellan. Du kan besöka den charmerande lilla staden Lucca med de intilliggande byarna Calci, Buti och Vinci. Du kan köra söderut till pittoreska Volterra och San Gimignano med alla sina tinnar och torn, två fantasistka små städer du absolut inte bör missa. Du kan köra västerut till kusten där du kan bada och sola på skön sandstrand för att sedan frossa i goda fisk- och skaldjursrätter. Glöm bara inte bort att ta en runda upp till Montecatini Alto där du har inte bara mysiga restauranger utan också en fin utsikt. För tips och råd kan du höra med personalen så hjälper de dig så gott det går.

Här blir du serverad toskansk mat så klart

"Ambrosiano Cafè" serverar inte bara goda cocktails och aperitifer utan även middag a la carte där regionala specialiteter står på menyn. Och givetvis kan du njuta av maten ute på terrassen. För dig som föredrar att äta utanför hotellet har du flera bra alternativ att välja mellan eftersom du har ett kort promenadavstånd till stadens utbud. Väl hemma igen kan du koppla av med en avec i hotellets lilla innergård eller på terrassen som du hittar på hotellets framsida.

Läs mer om Ambrosiano

Lite enklare inredning

Det finns totalt 69 rum på hotellet. De är något slitna men komfortabla och utrustade med aircondition (i högsäsong), Sat-TV, kassafack och hårtork. En del rum ligger ut mot vägen, som är trafikerad under vissa tider på dygnet.
Hotellet är i fyra våningar och hiss finns, men tänk på att det är en halvtrappa upp till en del plan.
OBS! Intill hotellet finns ett garage, men eftersom det är ett begränsat antal platser bör du förboka minst en vecka innan ankomst. Allmänna parkeringar, mot betalning, finns runt om i staden.

Rummen på Ambrosiano

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Ambrosiano

Läs personliga omdömen av Ambrosiano som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ambrosiano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell i äldre stil

En bra semester på ett bra ställe, med vänliga och hjälpsamma människor hela vägen från ägarna till städpersonal, dock var frukosten mycket tråkig med torrt bröd och smaklös ost och skinka. I gengäld var mängden fernetbranca och whiskey som serverades i baren som ett mindre fotbad - och till ett pris som var under 2 cl hemma. Ett bra rum med rymlig balkong, vilket inte kan sägas om duschkabinen (60 x 60 cm - utvändigt mått, så det var tur att vi är små). I övrigt ett trevligt hotell med själ och den dagliga städningen var toppen. Vi återkommer gärna.

Läs mer
 
search map