Agriturismo i Montecastelli i Toscana

Lo Scricciolo

 
Lo Scricciolo är inte tillgänglig i dagsläget
Lo Scricciolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecastelli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lite utanför den lilla trevliga toscanska medeltida staden Montecastelli ligger Lo Scricciolo, som byggdes under 1800-talet som mejeri och idag innehåller 8 lägenheter. Hela huset restaurerades år 1999. Vid huset finns det swimmingpool, mountainbike-uthyrning och möjlighet att spela tennis finns i närheten (mot betalning). Huset ligger ganska precis vid vägen, men då denna slutar vid Montecastelli, så är det inte mycket trafik.

Lägenheterna har utsikt över dalen och är ca. 35 til 45 m² stora. Det finns träbjälkar i taken, sängar med järnsmidda gavlar, och det finns TV i varje lägenhet. Utomhusfaciliteter är av högsta standard och sovrummen är gedigna, men rummen har dessvärre präglats av en begränsad budget.

Läs mer om Lo Scricciolo

Å andra sidan ligger stället centralt placerat i Toscana, och till de priserna kan man uppriktigt inte förvänta sig mer, snarare mindre. Lo Scrcciolo ligger perfekt för utflykter till Toscanas största sevärdheter, då det är endast 50 km till Siena och 85 km till Pisa och Florens. Om vill man till havet, är det bara 55 km till de fina badstränderna vid Cecina och Vada.

Bara några få meter från Lo Scricciolo ligger stadens lilla affär, var man kan köpa det man behöver till de dagliga måltiderna.

Lägenheterna på Lo Scricciolo

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ Girasole)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (typ Papavero)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (typ Violetta)

Denna trerumslägenhet med fyra sovplatser är fördelad på två våningar. På första våningen finns ingång till uppehållsrum med kokvrå samt sovrum mde dubbelsäng och utsikt över dalen. På andra våningen finns det ett sovrum med våningssäng, med utgång till en balkong utan utsikt, och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map