Agriturismo i Montecarlo i Toscana

Fattoria Cercatoia Alta

 
Fattoria Cercatoia Alta är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Cercatoia Alta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecarlo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gården ligger mitt i det pittoreska toscanska landskap med allt vad det innebär av mjuka kullar och vinmarker, utanför Montecarlo. Här är mycket fridfullt och det enda ljud man hör kommer från djuren, här finns nämligen både hästar, ponnyer och en rad otroligt sällskapsfulla katter. Fattoria Cercatoia Alta är en äkta vingård vars primära aktivitet är produktion av många sorters vin, vinsanto, grappa och olivolja på deras 15 hektar.

Lyckligtvis finns här bord och stolar till alla lägenheter i trädgården runt en gemensam grill samt att omkring 100 meter från lägenheterna finns en imponerande swimmingpool med tillhörande omklädningskabin, toalett, dusch, solstolar och parasoller. Huvudpoolen är 14 x 9 meter stor (160 cm djup) men bredvid finns en barnpool på 7 x 4 meter (70 cm djup) och bredvid den en vattenmassagebassäng. Allt detta mellan vinmarker med en skön utsikt. Till sist några praktiska upplysningar. Här är 500 meter till närmaste restaurang, två kilometer till inköpsmöjligheter och 35 km till havet. Närmaste lite större by är Altopascio (ca. 5 km), var man bl.a. finner flera restauranger och supermarket.

Läs mer om Fattoria Cercatoia Alta

Tvårumslägenhet Rosino med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp med frysbox och tvättmaskin), TV med DVD och en bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum. Det finns en ingång til lägenheten på baksidan av huset. Det finns även en dörr mellan denna lägenhet och Rosello så man kan slå ihop de två lägenheterna om man är fler än fyra personer.

Tvårumslägenhet Rossello med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp med frysbox och tvättmaskin), TV med DVD och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum. Det finns även en dörr mellan denna lägenhet och Rosino så man kan slå ihop de två lägenheterna om man är fler än fyra personer.

Tvårumslägenhet Frantoio med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp med frysbox och tvättmaskin), TV med DVD och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum. Det finns en ingång til lägenheten på baksidan av huset. Det finns även en dörr mellan denna lägenhet och Leccino så man kan slå ihop de två lägenheterna om man är fler än fyra personer.

Trerumslägenhet Leccino med 4/6 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp med frysbox och tvättmaskin), TV och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och weekendsäng samt badrum. NB. Ingången till badrummet är genom sovrummet med dubbelsängen.Det finns även en dörr mellan denna lägenhet och Leccino så man kan slå ihop de två lägenheterna om man är fler än sex personer.

Dölj texten
 
 
search map