Villa i Montecarlo i Toscana

Casa il Ciliegio

 
Casa il Ciliegio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa il Ciliegio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecarlo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Uppe i höjddragen, fyra kilometer från vinorten Montecarlo ligger detta självständiga hus med en fin utsikt över dalen och de små byarna i området. Här är det lugnt och stilla då huset ligger vid en mycket lite trafikerad väg. Grannarna bor endast 10-15 meter bort men förutom detta så är det bara fåglarnas kvitter som avbryter i stillheten.

Casa il Ciliegio har en stor trädgård med en stor pool på 10 x 5 meter (150 cm djup) som är omgiven av solstolar, bord, stolar och en grill. Huset är välmöblerat och personligt inredd med antika möbler. Det är 3 km till närmaste restaurang och 4 km till närmsta stad.

Läs mer om Casa il Ciliegio

Hus med 4/6 sovplatser:
- Huset är på 90 m² och är fördelad på två våningar. Från första våningen kommer man , via en övertäckt terrass med bord och stolar, in i ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sat-TV och kokvrå (fyra gasplattor, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin). Här finns även en liten tvättstuga med tvättmaskin. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map