Hotell i Montecarlo i Toscana

Antica Dimora Patrizia

 
Antica Dimora Patrizia är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Dimora Patrizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecarlo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antica Dimora Patrizia ligger mitt i det historiska centrum i byn Montecarlo vid foten av en stor fästning, som kan dateras tillbaka till 1400-talet, färdig byggt 1555.

Denna trevliga B&B styrs som ett familjeföretag och erbjuder 4 lyxiga dubbelrum och 2 juniorsuites i gamla välinredda lokaler. På stället kan man tillfredställa sina smaklökar med toscanska specialiteter på Enoteca Lavagna - en typisk regional restaurang, utveckla både doft- och smaksinnen med en vinsmakning i den gamla medeltida vinkällaren, drömma sig bort till tonerna av klaveret i hallen, slumra till med en bok och ett glas vin överst uppe i det gemensamma uppehållsrummet varifrån man har utsikt till byn.

Läs mer om Antica Dimora Patrizia

Här finns reception öppen 8-22 som talar engelska, franska och tyska, så det finns chans för att hitta ett gemensamt språk. Rummen är alla inredda med fina antika möbler i röd/gula nyanser som skapar en hemtrevlig atmosfär. Man hittar även TV, telefon, mini-bar/kylskåp, aircondition och egen värmeanläggning, samt en suite bad med hårfön.

Dölj texten
 
 
search map