Agriturismo i Montecarlo i Toscana

Al Cedro

 
Al Cedro är inte tillgänglig i dagsläget
Al Cedro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecarlo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här råder lugn och ro på kullarna kring den pittoreska vinorten Montecarlo. Man kommer till villan via en liten väg och när man kommer fram så slås man av den idyll och vackra scenario som råder här.

Detta är en villa lägenhet beliggandes på tredje våningen i en statlig byggnad vars historia går många hundra år tillbaks. De sympatiska ägarna ägarna bor själva på andra våningen (tillsammans med deras två hundar) medans första våningen används som förråd och här finns även en tvättstuga med tvättmaskin som ägarna och gästerna delar.

Läs mer om Al Cedro

Lägenheten är ytterst personligt och smakfullt inredd. Golven är i terracotta, taken har friliggande bjälkar och atmostfäören är trevlig. Det är en sån lägenhet som man lätt skulle kunna tänka sig att fira jul i! I trädgården finns det bord, stolar, grill och en övertäckt terrass med utomhus kök och en fin utsikt över landskapet. Det finns även en pool på 8 meter i diameter (130 cm djup) med solstolar.

Lägenheten på Al Cedro

Fyrrumslägenheten Al Cedro med 6 sovplaster

är 130 m² stor och ligger på tredje våningen. På vägen upp finner man, mellan andra och tredje våningen, ett badrum med duch och toalett. Lägenheten består av uppehållsrum med TV, separat kök med 4 gadplattor, ugn, micro samt kylskåp med frysbox, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map