Villa i Monte San Savino i Toscana

Villa San Lorenzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Monte San Savino hör inte till bland de mest berömda städerna i Toscana, så här möter du pittoreska omgivningar, goda (och prisvärda) matställen samt en vänlig lokalbefolkning. Det är inte helt tokiga förutsättningar för en semester...

Vacker utsikt

Utsikten över kullar och dalar är vacker och den lilla väg som går förbi huset besväras man inte av. Det är praktiskt taget endast lokalinvånarna som bor i området som passerar då och då.

Läs mer om Villa San Lorenzo

Bo helt för er själva

Här kan en familj eller grupp vänner få ett hus helt för sig själva och med staden så nära (1 km) behöver man inte spekulera i vem som ska köra hem efter middagen. Huset är nyligen renoverat och möblerat i den klassiska toscanska stilen "arte povera" med små personliga detaljer samt en del antika möbler. Runt om huset breder en härlig trädgård ut sig med trädgårdsmöbler och en pool på 12 x 6 meter.

Villan på Villa San Lorenzo

Villa med 6/8 sovplatser

Husets 150 m² är fördelade på två våningar: På andra våningen finner man kök (med ugn), uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum. På första våningen finns ett stort och rustikt vardagsrum samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map