Villa i Monte San Savino i Toscana

Villa Oleandri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vacker villa där man noga tagit fasta på detaljerna bland kullar och olivträd utanför medeltidstaden Monte San Savino. Villan är smakfullt möblerad och från både trädgården och terrassen har man en fin utsikt över dalen Val di Chiana från Arezzo till Monte Amiata.

Hemtrevlig atmosfär och god komfort

När man kommer in i det stora vardagsrummet får man inte intrycket av att vara i en semesterbostad utan snarare i ett privat hem. De små men viktiga detaljerna, ordentliga vinglas, ett par stenugnar från slutet av 1800-talet samt gamla inramade dokument som lyfter villans "trivselfaktor" ordentligt. All nödvändig komfort finns även här; diskmaskin, tvättmaskin och naturligtvis TV. Både från trädgården och de två terrasserna har man en fin utsikt över dalen Val di Chiana från Arezzo till Monte Amiata.

Läs mer om Villa Oleandri

Fin utsikt och härlig pool

I trädgården finner man förutom en grill även trädgårdsmöbler och pool på 12 x 6 meter med tillhörande badrum och dusch. Från det stora vardagsrummet har man utgång till den största terrassen samt till altanen som finns på var sin sida av huset. Man kan faktiskt uppehålla sig runt hela villan, så man på detta sätt njuta av solen hela dagen.

Villa med 10 sovplatser (200 m²)
- Villans ca. 200 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finner man ett stort uppehållsrum med öppen spis, matrum med öppet kök, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum. På andra våningen finns det uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, sovrum med två enkelsängar samt ett badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map