Agriturismo i Monte San Savino i Toscana

Tenuta Brancoleta

 
Tenuta Brancoleta är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Brancoleta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monte San Savino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vacker gård med fyra lägenheter

Eleanor och hennes familj har gjort sin gård till en mycket trevlig plats och nu finns det fyra lägenheter att hyra. Redan på grusvägen som leder från motorvägen fram till gården kommer du att uppskatta det vackra landskapet. Ägarna bor i det första huset och gästerna i det andra. Bilen kan parkeras i skuggan under träden, bara några få meter från den stora gräsmattan med pool och de fyra lägenheterna.

Sola vid poolen eller vila i skuggan

Det är ingen tvekan om att gårdens största styrka är poolområdet. Här kan du ligga och sola och njuta av den fina utsikten eller också koppla av i skuggan unden den öppna paviljongen som ligger mellan huset och lägenheterna. Här kan du sätta ut bord och sitta och småprata med de andra gästerna eller spendera lite egentid och njuta av stillheten. Om ni är en stor grupp, är det möjligt att hyra alla fyra lägenheterna och därmed ha alla fyra lägenheter, poolen och utomhusköket alldeles för er själva.

Kura ihop dig inomhus

Vid slutet av huset finns ett gemensamt område där man kan kura ihop sig inomhus under de kallare årstiderna. Det finns en gammal vinkällare i byggnadens källare som har ett gemensamt kök och en mysig bankettsal där man kan titta på film eller se en fotbollsmatch och väsnas så mycket man vill utan att andra kommer att störas av det.

Här bor du ostört

Det är inte skyltat till huset så du kommer därför att förses med exakta koordinater till infarten från vägen fram till huset. Eleonora har valt att inte sätta upp en skylt, eftersom hon inte vill att gästerna ska behöva störas av passerande turister som söker någonstans att bo, äta eller fotografera.

Stora lägenheter med privata terrasser

Eleonora är mycket stolt över den feedback hon får från sina gäster och vi måste säga att hon verkligen har gjort allt för att skapa en hemtrevlig atmosfär med alla de självklara bekvämligheter du är van vid. Alla lägenheter har aircondition, diskmaskin, Wi-Fi och privat terrass. De är mycket rymliga och det finns tillräckligt med sängar i sovrummen, så att ingen behöver sova i vardagsrummet på en bäddsoffa. Inredningen är i klassisk toskansk stil och mycket ljusa. Eftersom varje rum har eget badrum kan två par utan problem dela en lägenhet, som också är perfekt till familjer med barn.

Lägenheterna på Tenuta Brancoleta

Trerumslägenhet Girasole med 4 sovplatser (m. terrass första vån.)

Lägenheten Girasole ligger på bottenvåningen och är cirka 80 m². Den består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, satellit-TV, DVD, en soffa och ett pentry med diskmaskin, en dansk kaffebryggare och en spis med fyra gasbrännare och ugn, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns tillgång till en altan (portico) med bord, stolar, grill och utsikt över poolen.

Trerumslägenhet Archetto med 4 sovplatser (m. terrass första vån.)

Lägenheten Archetto ligger på bottenvåningen och är ca 75 m². Den består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, satellit-TV, DVD och en soffa och pentry med diskmaskin, dansk kaffemaskin och spis med fyra gasbrännare och ugn, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns tillgång till altan ( portico) med bord, stolar, en grill med utsikt över poolen.

Trerumslägenhet Papavero med 4 sovplatser (m. terrass första vån.)

Lägenheten Papavero ligger på bottenvåningen och är cirka 80 m². Den består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, satellit-TV, DVD och en soffa och ett pentry med diskmaskin, dansk kaffebryggare och spis med fyra gasbrännare och ugn, sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar. Varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns tillgång till altan (portico) med bord, stolar, grill med utsikt över poolen.

Trerumslägenhet Tabaccaia med 4 sovplatser (m. terrass första vån.)

Lägenheten Tabaccaia ligger på första våningen och är ca 100 m². Den består av ett stort vardagsrum med öppen spis, satellit-TV, DVD och en soffa, ett kök utrustat med diskmaskin, dansk kaffebryggare och en spis med fyra gasbrännare och ugn, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Varje sovrum har eget badrum med toalett och dusch. Från vardagsrummet finns tillgång till uteservering små (portico) med ett bord, stolar och du har tillgång även till terrassen som är utrustad med grill, bord och stolar.

 
 
search map