Omdömen från Palazzolo Alto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzolo Alto

Läs personliga omdömen av Palazzolo Alto som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzolo Alto. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt ställe med gott om utrymme MEN mycket gamla och korta sängar

Ett riktigt trevligt ställe för två familjer. Fint hus och fin pool. Men sängarna var MYCKET gamla och slitna och, inte minst, korta. Dessutom vore det fint med insektsnät för fönstren då det kommer in mycket kryp om nätterna, när fönstren är öppna pga värmen. Det skulle inte krävas mycket pengar (nya Ikea-sängar skulle resultera i en stor förbättring) för att bädda för fem stjärnor.

Palazzolo Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzolo Alto
Villa med 8/10 sängar

Gamla sängar - inte behagligt.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig och avslappnande familjesemester :)

Vi hittade huset efter en liten omväg och ankom vid 18-tiden. Mycket vänlig mottagning av Mirella, som till och med hade satt in en bukett blommor och en flaska lokalt vitt vin till oss. Vi njöt av vistelsen i fulla drag - barn som vuxna - och kan endast rekommendera huset med den fantastiska utsikten och en still het och ro som var bra för själen.

Husets trädgårdsmästare - en söt dam, Monica, såg till att städa poolen m.m. Mycket lätt att kommunicera med.

En rekommendation till husets ägare är att byta ut sängarna till en bättre (hårdare) och längre modell! :) Men när det är sagt, var det inte något som förstörde den trevliga upplevelsen.

Rekommendationer till andra gäster

Bra möjligheter för inköp i COOP samt hos den lokala bagaren i Monte Sante Savino.
Utflykt till Siena kan varmt rekommenderas.
Besök också ett par av de närliggande vingårdarna, bl.a. Maggiore endast några få kilometer från Palazzolo Alta, där de också pratar engelska.
Vi rekommenderar också ett besök på Ristorante La Torre di Gorgonza bra några kilometer från huet. En restaurang i Michelin-guiden i vackra omgivningar med mycket rimliga priser, läcker mat och inte minst en bra service. Också bra för barnfamiljer.

Palazzolo Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzolo Alto
Villa med 8/10 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 7 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kristina med sällskap från Spånga i Sverige bodde på Palazzolo Alto i Monte San Savino från den 21. till den 28. juni 2008.

Även denna resa gick alldeles utmäkt! Det här var vår andra gång vi bokat genom In-Italia och precis som för två år sedan fungarade allt klockrent.Huset uppfyllde alla våra förväntningar ... och lite till. Mkt rent och snyggt. Härligt med eget badrum till varje sovrum. Bra kök med bra utrustning. Lummig trädgård med grillplats och fantastisk pool. Vacker utsikt. Palazzolo är en mkt liten by men har ändå en restaurang. I Monte San Savino finns det man behöver; bankomat, Coop-matvaruaffär, apotek, restauranger mm samt närheten till A1 som går snabbt både till Fierenze och Rom.Det enda som inte stämde var sista biten på vägbeskrivningen.Finns inga skyltar med Palazzolo Alto och man åker inte på en bro, utan 'under' ett hus precis innan man är framme vid husets infart. Lite lurigt för man ska åka där man inte tror.Vi är jättenöjda med allt; er service, huset och Toscana!

In-Italias kommentar

Ledsen för vägbeskrivningen vi tittar på den med en gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2004
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere

search map