Villa i Monte San Savino i Toscana

Palazzolo Alto

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna vackra villa ligger högt belägen i landskapet med utsikt strax utanför den lilla landsorten Palazzolo. Villan är bra möblerad och i den sköna trädgården finns en 12 x 6 meter stor pool.

Äta ute och äta ute...

Om man en varm sommardag inte vill äta inomhus eller i trädgården så finns det en stor terrass (med tak) där man kan sitta och äta eller bara njuta av ett gott glas vin. Inköp av mat samt restaurangbesök gör man bäst i Monte San Savino som ligger 10 km från villan.

Villa med 10 sängar:
- Villan är på hela 240 kvm och är fördelad på två våningar. På första våningen finner man kök / vardagsrum med öppen eldstad, uppehållsrum med utsikt till trädgården och den stora terrassen med bord och stolar. På andra våningen finns det uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng (ett med badrum / toalett), sovrum med två enkelsängar och badrum / toalett samt ytterliggare ett badrum med toalett och badkar! I ett litet annex några få meter från huvudbyggnaden finns ett fjärde sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och ett litet badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map