Villa i Monte San Savino i Toscana

Lo Stemma

 
Lo Stemma är inte tillgänglig i dagsläget
Lo Stemma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monte San Savino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte ofta som självständiga hus med all komfort och egen pool endast har 6 sovplatser. Men det händer då man respekterat den gamla traditionen, att man hade boskapen på första våningen och människorna bodde på andra. Villa Lo Stemma är ett sådant tillfälle.

Huset är pittoreskt, framförallt utifrån och inomhus kan vi bäst beskriva inredningen som ytterst personlig och en skön blandning av antika möbler och små detaljer. Poolen är stor och mäter hela 12 x 6 meter till endast 6 personer. Dessutom finns det både tvättmaskin och diskmaskin.

Läs mer om Lo Stemma

Den enda orsak till att huset inte kostar mer är för att motorvägen ligger ganska nära. Man ska därför inte förvänta sig absolut lugn och ro, men å andra sidan får man väldigt mycket för pengarna.

Villa med 6 sovplatser:
- Villans 80 m² är som sagt fördelade på andra våningen (första våningen är ej bebodd). Här finner man uppehållsrum med öppen spis, kök med matplats, två sovrum och ett med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map