Villa i Monte San Savino i Toscana

La Maestà

 
La Maestà är inte tillgänglig i dagsläget
La Maestà är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monte San Savino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En fin villa som ligger på en utsikts plats varifrån man kan se byn Monte San Savino och Chiana-dalen. Sluttningarna omkring villan är täckta med olivträd som gör att förbipasserande bilister inte kan se in. Det är ca. 2 km. till byn vart du kan finna inköpsmöjligheter och restauranger.

Utsikten är särskilt betagande från den stora möblerade övertäckta terrassen på första våningen, härifrån kan man njuta av det vackra panoramat fullt ut. På kort avstånd från huset har man installerat en swimingpool på 6 x 12 meter (djupen går från 1,10 till 1,80 meter) omgivet av parasoller och solstolar. Poolens filter fungerar med salt och inte klor, så man slipper lukta klor efter badet.

Läs mer om La Maestà

Villa med 8/12 sovplatser(ca.200 m²):
- Villan är fördelat på två etager och är utrustad med tvättmaskin, diskmaskin, ugn, satellit TV, strykjärn samt barnstol. På första våningen finns ett rymligt uppehållsrum med köksvrå och öppen spis, badrum med toalett och dusch samt ett rymligt men lågt (2 m) genomgångsrum med soffa och fåtölj. På första våningen finns det ett sovrum med två enkelsängar och ett ljust uppehållsrum där det finns en dubbel bäddsoffa och en våningssäng och kan göras "privat" med att dra för en gardin. Fem trappsteg upp finns två sovrum med dubbelsäng ett mindre sovrum med våningssäng och två badrum med toalett och dusch.
Husets första våning är förbundet med bottenvåningen genom en trappa både inom- och utomhus.

Dölj texten
 
 
search map