Omdömen från Il Poggiolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Poggiolo

Läs personliga omdömen av Il Poggiolo som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Poggiolo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Il Poggiolo

Det var fint att det nu fanns ett kylskåp i källaren, men det var fortfarande endast 6 användbara stolar till 8 personer.

Monte San Savino som semester-destination

Il Poggiolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt

Det finns fortfarande inte solsängar till alla... och saknar kyl/frys när man köper in till 8 personer.

Monte San Savino som semester-destination

Il Poggiolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Poggiolo
Villa med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Fint att tennisbanan gjorts i ordning och en ny grill kommit på plats, men det finns fortfarande bara sex användbara solstolar till 8 personer.

Rekommendationer till andra gäster

Svårt att nå utan bil.

Il Poggiolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Poggiolo
Villa med 8 sovplatser

Två bäddar bara för korta personer.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart hus och överraskande mysig stad.

Läget är fantastiskt på toppen av en kuperad terräng med utsiktöver dalen med bergstoppar i horisonten. Från balkongen på den andra sidan av huset är det utsikt till stadens historiska centrum, som kännetecknas av flera klocktorn.
Det var inte mycket som saknades i huset, men för danskar som gärna vill vara utanför, drar det ned lite att koket/vardagsrummet ligger på 1 våningen, medans den bästa terrassen(vid poolen) ligger en våning under bottenvåning. Man glömmer bara vinöppnaren en gång:-)

Vi var 4 vuxna och 4 barn, och poolen är både djup och tillräckligt lång till att den är kul för alla åldrar.
Tennisbanan var ok för oss nybörjare, men mera erfarna spelare ställer kanske högre krav än oss.

Stadens historiska kärna ligger 5 minuter från huset och är överraskande charmigt med mysiga affärer och cafeer och restauranger. På onsdagar är det marknad om morgonen.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger ett fantastiskt Coop supermarket i den andra delen av staden (man behöver bil eller cykel), medan det finns massa delikatess-butiker i gångavstånd.

Utflykt till den varna källan i Bagno Vignoni kan absolut rekommenderas!

Il Poggiolo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Poggiolo
Villa med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härliga, gamla, slitna Il Poggiolo

Vi har varit där flera gånger, men kommer nog inte fler gånger. Det är dyrt nog, men inte tillräckligt rent eller välskött. Annars är det väldigt charmigt, underbar stad som ligger nära, centralt på Siena, Florens mm. Det står i hyreskontraktet att wifi kostar 10 Eur, vi betalade 20.

Rekommendationer till andra gäster

Monte San Savino har en egen hemsida med bra information.

In-Italias kommentar

Priset för att använda internet är i 2014 10 eur per vecka, och inte 20 eur. Vi vill naturligvis refundera er de 10 eur, som ni tyvärr har betalt för mycket. Mvh Solveig, In-italia

Il Poggiolo
Rent och fint

Tror det är gamla vänner som kommer och städar, det är langt ifrån ok. Poolen var inte ren men gick att använda.
Gästvänlighet

Ägaren pratar dålig engelska. Är trevlig men gammal, så det går långsamt med att servicera.
Placering
 
Själva boendet på Il Poggiolo
Villa med 8 sovplatser

Koket saknar bordsplats. Svårt att laga mat till 8 personer.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Nina og familie fra Albertslund boede på Il Poggiolo i Monte San Savino

Vi var barnbarn, barn, svärföräldrar och farföräldrar, åtta personer totalt i Monte San Savino. Vi hyrde il Poggiolo en vecka, det är ett magnifik ställe. Huset, trädgård, pool, tennisbana, altting i toppskick. Vänligt mottagande, trevlig rena och allt vi behövde i köket. Poolmannen kom varje morgon och överskådligt pool. På grund av det vackra vädret var kontinuerlig användning.
Staden Monte San Savino är inte stor, men gammal och mysig, flera bra restauranger och flera härliga Viktualie butiker, med lufttorkad skinka, porchetta, rostade kycklingar, vackra ostar, färsk pasta och grön basilika pesto. Om du föredrar något billigare partiköp finns en PENNY marknad i Farniole, ca 18 km. från Monte San Savino. Förutom att de har en hel del varor av god kvalitet - en av dansk billigt pris, de är öppna på söndagar, så vi kunde få köpa i samband med ankomsten.
Semestern hade bara ett fel - det var allt för kort, vi vill gärna komma tillbaka till il Poggiolo igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Johnny med sällskap från Mönsterås i Sverige bodde på Il Poggiolo i Monte San Savino från den 19. till den 26. juni 2010.

Hej Katarina!
Huset var helt perfekt för oss, 7 personer totalt. Vi bodde 1 vecka i huset och hade gärna stannat längre.
Rent o fint med ett bra läge på en höjd ovanför stan.
Värdparet var trevliga, poolen var väldigt välskött.
Hämta nyckel och installera oss gick väldigt smidigt.
Staden var liten och väldigt trevlig, människorna i stan var mycket vänliga och personliga .
Jag rekommenderar gärna andra att åka dit och gärna med in-italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Villa Olivo

Arezzo, Toscana

Casale Il Trecento

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map