Villa i Monte San Savino i Toscana

Il Poggiolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax i utkanten av den lilla trevliga staden Monte San Savino ligger Il Poggiolo, med fin utsikt över dalen. Första våningen används som förråd och du bor på den andra våningen. Detta är alltså ett självständigt hus med privat pool, som kan ta upp till 8 personer. Vi vill dock uppmärksamma dig om att köket är ganska litet.

Härligt med pool och tennisplan

Huset är från mitten av 50-talet och inredningen är typisk italiensk och i äldre stil med många personliga detaljer, som bl.a. några antika möbler som har tillhört ägarens mor. Trädgården är förhållandevis liten men välskött. Till villan hör dessutom en 12 x 6 meter stor pool (6 solstolar), terrass (med tak) samt en tennisbana. Ägaren tittar ofta in för att kontrollera poolen.

Läs mer om Il Poggiolo

Monte San Savino

Du har alltså den lilla staden inom gångavstånd vilket är något många uppskattar (200 meter fågelvägen). I staden finns det flera restauranger att välja mellan, de dagar du inte själv vill stå vid spisen. Här finns en slaktare, barer, apotek, tobaksaffär, hårsalong och några småbutiker.

Villan på Il Poggiolo

Villa m. privat pool

Hela villans area är på 180 m² och är fördelade på andra våningen. Här kommer man inte via entrén till köket, stort uppehållsrum, tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum (ett med dusch och ett med badkar). Framför villan finns det en terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map