Agriturismo i Montalcino i Toscana

Villa Tusco

 
Villa Tusco är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Tusco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montalcino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs Francigena-vägen grundades det lilla samhället Torrenieri mellan 1000- och 1200-talet. Läget var strategiskt på den tiden då man härifrån hade tillgång till Arbia-dalen, Orcia-dalen och Chiana-dalen. Här ligger Villa Tusco, som ursprungligen var en snickarverkstad.

I den lilla byn Torrenieri finner du en bra bagare, ett par caféer och ett par matställen. Den som ligger närmast villan är väldigt besökt av de lokala. Här serveras pizza såväl som toskanska specialiteter och det är en bra idé att boka bord på förhand om man vill vara säker på att få plats.

Läs mer om Villa Tusco

Vid huset finns pool med vattenmassage, trädgård på 2.000 m² samt en liten lekplats. Huset är idag helt nyrenoverat och uppdelat i 5 lägenheter på ca. 40-50 m² var. I den ena av lägenheterna bor ägaren själv, medan de fyra andra hyrs ut på dagsbasis.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten ligger på första eller andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Vi vill göra er uppmärksamma på att lägenheterna på första våningen är väldigt mörka men har fördelen att de har en liten terrass utanför dörren. Lägenheterna på andra våningen är mycket ljusare och absolut att föredra, även om man får gå ner några trappsteg för att kunna äta utomhus.

Dölj texten
 
 
search map