Agriturismo i Montalcino i Toscana

Podere La Casa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta charmiga gamla lanthus som är en del av vingården Tenuta Caparzo ligger mitt ibland vinmarkerna några få kilometer från Montalcino. Det finns tre lägenheter som delar den stora poolen. Alla lägenheterna har privat terrass.

Bekväma lägenheter

Detta stämningsfulla gamla lanthus ligger mitt ibland de vinmarker där man odlar gårdens eget lantvin La Casa. Podere La Casa är uppdelat i tre rymliga lägenheter som alla är inredda i en passande rustik stil, men som samtidigt har alla moderna faciliteter som satellit-TV, diskmaskin, goda köksfaciliteter, värme (och öppen spis) samt alarm.

Läs mer om Podere La Casa

Fin utsikt

Till gemensamt bruk för de tre lägenheterna finns en tvättmaskin. Runt om huset finns en 3000 m² stor grund, en stor terrass med vacker utsikt och en pool på 15 x 5 meter (160 cm djup) med tillhörande omklädningsrum och duschar, parkeringsplats, pizzaugn och grill. Montalcino med alla sina butiker och restauranger ligger 6 kilometer bort.

L√§genheterna på Podere La Casa

Trerumslägenheten Gelso med 3 sovplatser

Är på 80 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, satelit-TV och kokvrå (med spis, kylskåp och diskmaskin) samt utgång till en privat trädgård med utsikt till Montalcino, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med smal dubbelsäng (kan användas av en person) och ännu ett badrum med toalett och badkar. Lägenheten har förutom privat trädgård och två privata terrasser varav en med utsikt mot poolen.

Trerumslägenheten Olivo med 4 sovplatser

Är på 90 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, satelit-TV och öppet kök (med spis, kylskåp och diskmaskin) samt utgång till en privat trädgård med utsikt till Montalcino, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum med toalett och badkar. Från båda sovrummen kan man gå ut till terrasser av varav den ena har utsikt mot poolen.

Femrumslägenheten Loggia med 7 sovplatser

Är på 160 m² och ligger på andra våningen. Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med öppen spis, satelit-TV och öppet kök (med spis, två kylskåp och diskmaskin) sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och två badrum, ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar. Från köket har man utgång till lägenhetens privata terrass, där det finns bord och stolar för fyra personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map