Semesterbostad i Montalcino i Toscana

Il Barlanzone

Pris från per pers.
Lägenhetens terrass
 
Il Barlanzone är inte tillgänglig i dagsläget
Il Barlanzone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Montalcino här
Hämtar innehåll

Här får du en varm och vänlig mottagning av Simone som talar utmärkt engelska. Läget mitt i stan är perfekt och man får även ett "parkerings-pass" som gör att man kan parkera gratis på parkeringsplatsen en liten bit härifrån.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
Lägenheten består av uppehållsrum/kök med en bäddsoffa för två personer (bäst för mindre barn), sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Lägenheten är trevligt möblerad i sin egen stil. Det bästa är helt klart den stora terrassen varifrån man har en fantastisk utsikt mot fästningen och det sköna landskapet omkring Montalcino. Under årets kallare årstider rekommenderas lägenheten endast åt par (eller familjer som tänkt äta ute) då det lilla köksbordet inte är stort nog för fler än två, men när vädret är fint kan inte finna en bättre "matsal" i staden än lägenhetens terrass.

Dubbelrum
De fyra dubbelrummen är alla fint inredda och välskötta samt utrustade med dubbelsäng och eget badrum med toalett. Det ingår EJ frukost utan denna måltid bör man inta på något av staden trevliga caféer.

 
 

Liknande ställe

Appartamento San'Ippolito

Asciano, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Poggio Pinci

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populärt i Toscana

search map