Semesterbostad i Montalcino i Toscana

Il Barlanzone

Lägenhetens terrass
 
Il Barlanzone är inte tillgänglig i dagsläget
Il Barlanzone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montalcino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här får du en varm och vänlig mottagning av Simone som talar utmärkt engelska. Läget mitt i stan är perfekt och man får även ett "parkerings-pass" som gör att man kan parkera gratis på parkeringsplatsen en liten bit härifrån.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
Lägenheten består av uppehållsrum/kök med en bäddsoffa för två personer (bäst för mindre barn), sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Lägenheten är trevligt möblerad i sin egen stil. Det bästa är helt klart den stora terrassen varifrån man har en fantastisk utsikt mot fästningen och det sköna landskapet omkring Montalcino. Under årets kallare årstider rekommenderas lägenheten endast åt par (eller familjer som tänkt äta ute) då det lilla köksbordet inte är stort nog för fler än två, men när vädret är fint kan inte finna en bättre "matsal" i staden än lägenhetens terrass.

Läs mer om Il Barlanzone

Dubbelrum
De fyra dubbelrummen är alla fint inredda och välskötta samt utrustade med dubbelsäng och eget badrum med toalett. Det ingår EJ frukost utan denna måltid bör man inta på något av staden trevliga caféer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Il Barlanzone

Läs personliga omdömen av Il Barlanzone som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Barlanzone. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Il Barlanzone

Fina omgivningar

Fint rum, städades varje dag. Ligger centralt.

Läs mer

Stor terrass med fantastisk utsikt

Il Barlanzone är en utmärkt lägenhet med två bra rum (sovrum och kombinerat vardagsrum och kök), ett välfungerande badrum och en stor terrass med en fantastisk utsikt, dels ut över hustaken i den lilla mysiga staden Montalcino, dels ut över det omgivande vackra sydtoscanska landskapet. Bara terrassen med dess utsikt åt närmast alla håll är värd alla pengarna.
Värden som är vänlig, tillmötesgående och talar utmärkt engelska, är ägare till vinbutiken som ligger i bottenvåningen, vilket betyder att det är enkelt att komma i kontakt med honom ifall man skulle behöva.
Man kan vara 4 personer i lägenheten, men utan tvekan är den mest optimal för två vuxna (eller eventuellt en familj med 1-2 barn).

Läs mer

Jørgen og rejsefælle fra Helsingør boede på Il Barlanzone i Montalcino

Årets sommarlov kommer att spenderas i Italien. Egentligen hade vi bestämt oss för att vi skulle stanna i Siena, men det fanns ingen bra plats där vi ville bo.
Vår önskan var någonstans en lägenhet i staden. Så vi snubblat på Montalcino och Il Barlanzone. En mycket engagerad reseskildring från tidigare gäster och bilder på lägenheten gjorde skillnad - men bara om vi kunde bo i leligheden med takterrass. Vi kunde.
Lägenhet som var redone i februari 2012, är perfekt för 2 personer. Det är bekvämt och har vad du behöver. Och beskrivningen av lägenheten överdriver inte när det gäller terrassen och utsikten därifrån.
Vi handlade några gånger på COOP och lagade mat i lägenheten som vi gled över till l'Angelo på den andra sidan av gatan och köpte några bröd, skinka och korv och åt på uteplats medan vi hade solnedgången och ett glas vin från Simones mycket välsorterad vinbutik, som han driver tillsammans med hans hotell.
Mottagningen kunde inte ha varit bättre. Simone och hans hustru är vänligheten själv. Det var faktiskt ganska tråkigt att säga adjö till dem när vi reste.
Ingen tvekan om att vår vistelse på Il Barlanzone kommer bli ihågkommen.
Men Montalcino måste nyss nämnda. Staden överraskade oss. Nog är inte stor, men det är mysigt. Mycket mysigt.
Som kommer från Danmark, är du inte obekant med graffitti.. Detta sågs ingenting Montalcino. Eller för den delen i många av de andra städerna som vi besökte. Folk är vänliga och välkomnande. Välkomnas till människor när vi var ute och gick, välkomnade de tillbaka. Uppskattningar stad. Och sedan Montalcino otaliga festivaler, konserter, etc. Vi besökte inte allt. Men som bör lyftas fram och det är firandet av jakten. Öppning av jaktsäsongen är den andra veckan i augusti - det är faktiskt lördag och söndag, men stadsborna "värmer upp" så tidigt som i mitten av veckan. Under helgen finns det flera parader och flaggan runt staden där publiken är klädda i medeltida dräkter. Är det av intresse kolla in denna länk: http://www.prolocomontalcino.com/en/events/item/1124-the-festival-of-the-thrush
I oktober firas i slutet av jagtsæssonen på samma sätt.
En vistelse i Montalcino kräver en bil. Och hyresgästerna i lägenheten är tillåtet att parkera där invånarna parkera också, så det finns konkurrens om platserna, om du kommer hem vid 18-19 tiden.
Men det spelar ingen roll, eftersom du helt enkelt parkera på parkeringsplatsen där du kan hålla fri mellan kl. 20 och 08. Och vi alltid funnit utrymme på de boendes parkeringsplats senare på kvällen, varefter vi precis flyttat bilen.
Slutligen, bara en tack till In-Italia för bra och snabb service.

Läs mer

ette og Hans Ole fra Hasle boede på Il Barlanzone i Montalcino

Som en tidigare "granskare" har skrivit, vi är faktiskt inte mycket att skriva om denna fantastiska plats. För då detta blir det omöjligt att boka i framtiden. Och vi har en stor önskan.
Il Barlanzone är ett unikt tillfälle för ett moget par som vi! Vi tror verkligen att lägenheten är mycket trevligt och sällan finner en sådan välutrustat kök här. Den fantastiska terrassen. Här kan du bara sitta oerhört långa timmar och bara "stirra" - ut ur slottetets, stadens charmiga och ta över landskapet. Här kan du bara leva italienare liv och följa pulsen. Charmig vaknar på morgonen och höra italienska från ner på samma gata. Charmig är uppföljningen resettle butikens dagliga liv - att se turister flockas till staden en dag - njuta av det försvinner på kvällen och sedan bara vara "ensam" med italienarna på kvällen. Njut bara gå ner för trappan - mooch staden - besök de många charmiga butiker - köpa vin på terrassen - middag på en av de 38 små restauranger - sitta på torget och njuta av bra musik med en god flaska Brunello - besök en av de cirka 200 angränsande vingårdar - ta en svinke till Siena elle en av de andra stora städer eller bara ligga i solen sängar och läsa en bra bok. Och så finns det genom en välsorterad Coop mitt i stan, där dagliga inköp kan göras. Inte att förglömma marknadsdag på fredagar. Och då blir man otroligt väl behandlade av våra "värdar" i vinforretningen - både den äldre italienska dam och de återstående två - Christine, tror jag en kallas. De två unga människor är bra engelsktalande och äldre italienska dam blir du riktigt bra vänner med när du matchar blommorna på terrassen! Överraskande också få handdukar förändrats under de 6 nätter som vi var där. Och apropros handdukar. Så vi har aldrig varit i en dusch med en sådan utsikt!
Jo - vi har aldrig varit i Toscana (och vi har varit många gånger) där vi har använt vår bil så lite och åtnjöt terrassen och stadslivet så mycket. Onödigt skriver att vi hade en fantastisk vecka och vi längtar redan tillbaka.
Läs mer

Bedömning av Il Barlanzone

Läs mer
 
search map