Semesterbostad i Montalcino i Toscana

Appartamento Pierangioli

 
Appartamento Pierangioli är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Pierangioli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montalcino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Montalcino med sitt fantastiska Brunello vin, den imponerande borgen och den trevliga stämningen, borde utgöra ett obligatoriskt besök under alla människors vistelse i Toscana. Mitt i centrum ligger Appartamento Pierangioli. När man går ut genom porten på första våningen så står man på Montalcinos huvudgata och beskådar stadens majestätiska rådhus som ligger 100 meter nedför gatan.

Denna härliga lägenhet ligger på stadens huvudgata och är en utmärkt utgångspunkt för att utforska denna spännande del av Toscana och de många vingårdar som finns här. Samtidigt har man mycket nära till flera restauranger så man ska ha klart för sig vem som ska köra hem efter middagen... Därför är det en stor fördel att en av Montalcinos bästa restauranger, "Il Grappolo Blu" ligger få meter från lägenheten.

Läs mer om Appartamento Pierangioli

Den välmöblerade lägenheten (70 m²) ligger på andra våningen i ett gammalt palats och består av två sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med TV, kök med matplats samt badrum / toalett med badkar. Det är möjligt att få två extra sängar i bäddsoffan i vardagsrummet.

Dölj texten
 
 
search map