Omdömen från Residence Santa Maria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Santa Maria

Läs personliga omdömen av Residence Santa Maria som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Santa Maria. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Santa Maria

Montaione som semester-destination

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Boticelli med 4 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence Santa Maria

Montaione som semester-destination

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Giotto med 2 sovplatser (förtsta våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Santa Maria

Montaione som semester-destination

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Boticelli med 4 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Santa Maria

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Boccaccio med 4 sovplatser (andra våningen)

Enda negativa: extra sängen i uppehållsrummet var mycket dålig och definitivt inte lämplig att sova i, heller inte för barn.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Trevligt att kunna göra något annat, än att se barnen stirra på telefonen hela tiden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En besvikelse :(

Stället levde inte alls upp till bilderna på hemsidan. Här krävdes verkligen en kärleksfull hand - både inne och ute. Gamla möbler, skitig lägenhet och stökigt och inte direkt tilltalande uteområde.

Montaione som semester-destination

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint

Vid ankomst var lägenheten tydligt inte städad. Där var spindelnät, låg skit på golvet och köket var fettigit.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Lägenhet (superior) m. 1 sovrum

Liten mörk lägenhet. Bäddsoffan i vardagsrummet var oanvändbar. Alla fjädrar var sönder så den var helt obehaglig att ligga på - också för barn. Sängen i sovrummet var verkligen hård, fick lägga flera filtar ovanpå madrassen - ironiskt nog gör man reklam för att ha lyxsängar. Terrassen som låg i förbindelse med huvuddörren, var så liten att vi knappt kunde sitta 4 personer. Plastmöblerna behövde bytas ut - de var gamla och skitiga. Det kändes som att stället höll på att förfalla. Trädgården och poolområdet behövde också städas och rensas. Bilderna från hemsidan visar inte alls hur stället var. Man känner sig verkligen lurad av dessa bilder som måste vara många år gamla.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Själva poolen är fin, men solstolar och området runt omkring är inte tilltalande.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Awesome Santa Maria

Vi ankom till Santa Maria vid 19.30 på kvällen, och hade dessförinnan kontaktat Laura (en av de två systrarna) att vi skulle komma så sent på dagen. Det var inga problem alls, och deras far väntade på oss vid ankomst - och tog verkligen gott emot oss. Han visade oss hela området och lägenheten.

Hela Santa Maria är verkligen välskött, allt är trimmat och ansat, deras far går runt varje dag och ser till att allt är i ordning. Han är verkligen supervänlig och ger en kanonbra service om man skulle sakna något eller ha några frågor.

Mobiltäckningen är ett problem, men det ligger en lapp i lägenheten angående detta och var på grunden man kan få signal, vilket var bra. Wifi är utmärkt, inte det bästa, men det fungerade i hela lägenheten och på större delen av uteområdena.

Läget kan inte vara bättre, 400 meter till närmsta restaurang, 3 km till Montaione, 30 min från Volterra och knappt en timme till Pisa, Florens, Siena. Lite över en timme till en perfekt strand.

Poolområdet är verkligen läckert och poolen är härligt ren. Den är uppvärmd av solen, vilket faktiskt är skönt.

För mig har det verkligen varit en av de bästa semestrarna jag har varit på, på länge. Så helt klart 5 stjärnor till Santa Maria för helheten - vi ses nästa år!

Montaione som semester-destination

Montaione är en trevlig stad, inte många sevärdheter, men caféer och en fantastisk utsikt. Två supermarknader (Coop och Pam).

Volterra är ett måste när du är i detta område. En läcker stad på toppen av ett berg, som inte är packad med turister. Och när man är där, ska man passa på att äta en traditionell Wildboar...

Besök också Livorno för en kuststadsupplevelse. Besök Acquaria di Livorno, ät på Surfer Joe's Diner och besök sist men inte minst The White Beach Rosgnano.

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Boccaccio med 4 sovplatser (andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Santa Maria

Montaione som semester-destination

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Boccaccio med 4 sovplatser (andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Residence Santa maria

Vi hade 6 nätter i Santa Maria.
Platsen är ren och väl underhållen, vår lägenhet låg på bottenvåningen lite mörk men med fina udenoms faciliteter.
Vi blev uppgraderade vid ankomsten till en större lägenhet (4 pers), dock utan att det behövs extra rum.
En ersättning av terrassen bord och stolar kommer att bli en välbehövlig förbättring.
Det finns en behalig atmosfär av platsen.
Inom gångavstånd är en Trattoria där det också finns möjlighet för små inköp (bröd och diverse)
Trattoria hade tyvärr stängt på både onsdag och torsdag.
I vår välkomsmapp som vi fick på Santa Maria informerades om att det var stängt på tisdag.

Montaione som semester-destination

Montaione ligger väl med avseende till utflykter till exempel. Florens, Siena, San Grigimano, Volterra och Chianti i allmänhet. Staden Montaione är inte en utflykt mål i sig, utan har 2 stora snabbköp.

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Rosso Fiorentino med 3 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och perfekt läge i Toscana

Mycket hjärtevarmt ställe med perfekt läge i Toscana. Bra utomhusfaciliteter med trädgård och stor pool. Fantastisk service av ägarna som var oerhört behjälpliga med att ordna biljetter, utflykter etc.
Lägenheten trevlig, ren och välskött, bra sängar, men köksutrustningen var för knapp, bristfällig och sliten. Saknade också en soffa att koppla av i i vardagsrummet.

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Otrolig service från värdfamiljen

Härligt ställe, avskärmat med massor av grönt och blommor. Lägenheterna är inte de mest morderna, men de är funktionella. Observera att man ska sortera avfall (ett minus för oss då "riktig semester" är att komma bort från rutinerna därhemma - och hemma ska man också sortera). Beläget i en mycket liten stad (man kör igenom på 1 minut), men det är endast 10-15 min bilfärd till de närliggande städerna. Det finns massor av bra restauranger nära inpå, men inte så många i promenadavstånd.
Wifi är inte optimalt. Vi fick sitta ute på terrassen för att få signal och det var inte alltid det fungerade.
Värdfamiljen (särskilt Laura) var otroligt hjälpsam då vi hade glömt en medicin på vårt tidigare hotell. Hon talade med apotekaren och körde själv till närmsta sjukhus för att tala med en läkare hon kände, så att vi kunde få ny medicin.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger flera bra restauranger i området. I folderna på rummet, står det närmsta, gå till dem. Det gjorde vi och det ångrar vi inte.

Residence Santa Maria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Santa Maria
Tvårumslägenheten Giotto med 2 sovplatser (förtsta våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map