Agriturismo i Montaione i Toscana

Residence Santa Maria

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Få kilometer utanför den trevliga lilla staden Montaione ligger Residence Santa Maria i lugna och stillsamma omgivningar. För en gångs skull behöver du inte åka på en grusväg för att komma fram till den lantliga idyllien för Santa Maria ligger på en ganska liten men inte trafikerad asfaltsväg.

Privat terrass

Allt här ger en tanken om frid, och drömmen om en gammal vingård i Toscana kan här levas fullt ut av gästerna, tur att byggnaderna inte är mer än ett par årtionde gamla. Detta har den tursamma konsekvensen att de alla är byggda med tanke på vad man som gäst sätter pris på, en bekväm lägenhet och en privat terrass var man kan njuta av det goda vädret och kalla drycker.

Nära till pizzeria

I trädgården finns 14 x 7 meter stor pool omgiven av parasoller och solstolar och vid receptionen finns en tvättmaskin för genemsamt bruk. Den närmsta bar och pizzeria ligger endast 400 meter bort och kör man ett par kilometer mot Montaione så finns ett charkuteri "Mattione Due". I Montaione finns utöver detta även en större affär och andra butiker.

Stor hjälpsamhet

De två systrarna Laura och Stefania möter sin gäster med ett leednde och stor hjälpsamhet medans deras far påtar i trädgården. Systrarna hjälper även till med vägledning för vinprovning, var det hålls lokala marknader, outlets, goda restauranger och mycket, mycket mer.

Läs om l√§genheterna på Residence Santa Maria

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Podere Casavecchia

San Giustino Valdarno, Toscana

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map