Agriturismo i Montaione i Toscana

Residence Santa Maria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Inte långt ifrån den trevliga lilla staden Montaione ligger Residence Santa Maria i lugna och stillsamma omgivningar. För en gångs skull behöver du inte åka på en grusväg för att komma fram till den lantliga idyllien för Santa Maria ligger på en ganska liten men inte trafikerad asfaltsväg. Här är du omgiven av ett grönt landskap och har samtidigt nära till civilisationen.

Du bor strategiskt, så se dina omgivningar

Residence Santa Maria har ett ypperligt läge, i alla fall för dig som vill se dig omkring. Du kanta en runda bort till Florens, Pisa, Lucca och Siena. Alla inom lagom köravstånd. Du bör passa på att besöka San Gimignano, Volterra och Chiantidistriktet som ligger ganska tätt in på. Du kan till och med åka västerut och doppa dig i det stora blå, och frossa i fisk och skaldjur.

När det kommer till närmsta centrum så är det Monatione som gäller. I den söta lilla staden finns restauranger, barer, mataffär (inkl stormarknad), tobaksaffär, cykeluthyrare, diverse små butiker och lite annat smått och gott. Bar och restaurang har du även på närmre håll, ca en kilometer bort.

Läs mer om Residence Santa Maria

Stor hjälpsamhet och bra service

Systrarna hjälper även till med vägledning för vinprovning, var det hålls lokala marknader, outlets, goda restauranger och mycket, mycket mer. Utöver detta finns här bibliotek, parkering, grillmöjligheter, lekplats ca 300 meter bort, samt möjlighet till att tvätta.

Du har din egen privata balkong eller uteplats

Allt här ger en tanken om frid, och drömmen om en gammal vingård i Toscana kan här levas fullt ut av gästerna, tur att byggnaderna inte är mer än ett par årtionde gamla. Detta har den tursamma konsekvensen att de alla är byggda med tanke på vad du som gäst sätter pris på, en bekväm lägenhet och en privat uteplats där du kan njuta av det goda vädret och kalla drycker.

Lägenheterna är inredda i den traditionella rustika stil som är så vanligt i Toscana. De är utrustade med ett pentry så att du själv kan kocka i hop något gott när du känner för detta samt diskmaskin vilket är mycket praktiskt. Ytterligare en sak som uppskattas av många är att här finns Wi-Fi.

L√§genheterna på Residence Santa Maria

Lägenhet m. 1 sovrum

är 38 m² och den består av uppehållsrum med kokvrå (gasplattor och kylskåp) sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.

Lägenhet (superior) m. 1 sovrum

och är ca. 48 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå (gasplattor och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat balkong eller terrass med bord och stolar.

Lägenhet (superior) m. 2 sovrum

Ligger fördelad på två våningar med ingång på andra våningen och är 55 m². På andra våningen finns uppehållsrum med kokvrå (gasplattor, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. På tredje våningen framför ingången (som man kommer till via en spiraltrappa) finns ett vindsrum med dubbelsäng samt ett till badrum (detta med badkar och toalett) samt två terrasser som tillsammans är ca. 23 m².

Lägenhet m. 3 sovrum

Ligger på andra våningen och är 63 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå (gasplattor, kylskåp och diskmaskin), två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng, ett badrum med dusch och toalett samt ett badrum med toalett (det finns en dusch här med men om ni använder den så blir hela rummet vått..) samt en privat balkong på 6 m² med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map