Omdömen från La Collinella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Collinella

Läs personliga omdömen av La Collinella som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Collinella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Collinella

Montaione som semester-destination

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 3 sovrum

De tre rummen med vardera 2 sovplatser var riktigt fina. Vardagsrum/kök med 2 sovplatser lite i minsta laget.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Spartansk semesterbostad med mindre attraktivt läge

Bostaden är spartanskt inredd och saknar aircondition. Wifi är långsamt och bostäderna ligger mycket tätt. Området är ett lantbruksområde med mycket aktivitet och därför damm och väsen från maskiner och arbeten.

Stället är svårt att hitta när det är mörkt eftersom adressen nr. 147 inte finns på GPS. Var uppmärksam på att värden inte pratar särskilt bra engelska och därför hade svårt att vägleda oss där vi körde i mörkret.

Montaione som semester-destination

Montaione ligger högt upp i dalen med en fin utsikt över området. I staden finns några enstaka restauranger med ett rimligt utbud av italienska rätter till ett rimligt pris. Stadens stora varuhus COOP stänger kl. 20.00 alla dagar och har ett bra utbud av frukt, grönt och övrigt. Prisnivån är som på COOP hemma. Det ligger en bensinstation vid infarten till stan samt ett par mindre restauranger vars menyer har bra italiensk mat. Det finns en del mindre vingårdar i och omkring Montaine. Prisnivån är rimlig utifrån utbudet.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Allt var toppen - omgivningarna, själva huset vi bodde i och servicen var SUPER. Jättetrevlig ägare som lät oss blir lite längre och sa att det var ok att vi checkade ut senare så vi kudne få en dag till vid poolen.

Montaione som semester-destination

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin placering

Fin placering, läcker pool, super lägenhet och super service. Ett härligt ställe där det är möjligt för total avslappning i Toscanas vackra natur. Samtidigt är det rika möjligheter för utflykter till alla de sköna gamla städer. Även om det är knappt 4 km till Montaione ska man räkna med bil.

Montaione som semester-destination

Ett mycket skönt område mitt mellan vingårdar och gamla städer.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe

Riktigt fint och trevligt ställe, ca 3 km utanför Montaione. Fina lägenheter med en massa utrustning. Vänlig och informativ värdinna som startade vårt besök med att berätta om Montaione, inköpsmöjligheter och diverse sevärdheter i närheten. Mycket vackra omgivningar (bortsett från högspänningsmasten). Läckert poolområde med både vuxen- och barnpool, som vi ofta hade för oss själva. Enda minus var alla mygg, flera av oss kom hem med fler än 50 myggbett.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 2 sovrum (Trilo)

Stället var riktigt fint och trevligt, enda minuset var myggen. Trots myggnät över sängarna kom flera av oss hem med över 50 myggbett.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin liten ostörd pärla

Vi tillbringade en vecka på La Collinella – två vuxna och två barn (2 ch 4 år). Stället lämpar sig fint för barn med barnpool och goda utomhusfaciliteter. Bra lägenhet med fin terrass. Med 38 graders värme skulle vi dock ha varit betjänta av aircondition. Den närliggande staden Montaione är riktigt trevlig.

Rekommendationer till andra gäster

San Gimignanao är värd ett besök – en otroligt trevlig stad. Barnen uppskattade dessutom Parco Preistorico i Peccioli – med dinosaurier i naturlig storlek.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Collinella

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe

Underbart lugnt område, med fina faciliteter och fantastiskt läge mitt i det Toskanska landskabet. Överkomlig transport till områdets attraktioner, som Pisa och Lucca.

Rekommendationer till andra gäster

Grann fastigheten har en fantastisk DOC Chianti till inga pengar.
Man kan beställa bröd av värdinnan.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Två veckor i Toscana

Vi har spenderad två veckor på La Collinella. Vi hade tur och fick en stor lägenhet med en stor östlig terrass. En härligt avslappnande plats för både stora och små. Poolen, det toskanska landskapet, lugn och ro sammanfattar semestern. En bra utgångspunkt för att besöka städer som Pisa, Florens och Siena. Men det var överraskande mysigt i Montaione, speciellt när det var marknad i stan.

Rekommenderas.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 2 sovrum (Trilo - 2 bagni)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe

Härligt fredfullt och lugnt ställe, väldigt trevlig dam i receptionen, som till och med pratade tyska. Poolen var väldigt kall, men undrar om inte det var på grund av det dåliga vädret. Mysiga lägenheter, men mest ägnade till utomhusvistelse, eftersom det endast fanns ett kök och inget uppehållsrum.

In-Italias kommentar

Fram till denna vistelse hade det varit ett våldsamt oväder i Toscana med dagsregn flera dagar i sträck, därför var poolen kall.

La Collinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Collinella
Lägenhet m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map