Agriturismo i Montaione i Toscana

La Collinella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det kan nästan inte blir mer centralt i Toscana när du bor på La Collinella som ligger 3,5 kilometer från den pittoreska lilla medeltidsstaden Montaione. Härifrån har man varken långt till Florens, Pisa, Siena, San Gimignano eller resten av det centrala Toscana.

Inhägnad grund och stor pool

Den stora ägendommen består av flera byggnader som tillsammans består av 14 lägenheter av varierad storlek. Alla lägenheter har egen uteplats (de lägenheter som ligger på andra våningen har dessutom stora balkonger) med bord, stolar, solstolar och grill.

Husen ligger på en stor tomt med gräsplaner och träd som är helt inhägnade vilket gör stället till ett bra val för barnfamiljer. Den stora pool på 16 x 8 meter för vuxna och större barn är med saltvatten och utan klor. Det finns även finns en separat barnpool formad som ett nyckelhål men ett djup på endast 35 cm. Poolen har inget klor utan salt.

Läs mer om La Collinella

Du lagar maten själv

Alla lägenheter är utrustade med kokvrå med 4 kokplattor, miniugn, kylskåp, diskmaskin och kaffemaskin (samt diskmaskin för lägenheterna med två badrum) och satellit-TV. I de gemensamma utrymme finns det möjlighet för trådlös internetuppkoppling, och ca. 200 meter bort finns det en tennisbana för de som vill aktivera sig.

Det ska även nämnas för den goda sakens skull att det står en högspänningsmast på grannens tomt vars kablar passerar forbi Agriturismo La Collinella i deras väg åt nordöst. För att vara exakt står masten 90 meter från poolen, och kablarna passerar 50 meter från närmaste lägenhetens trädgård.

Läs om l√§genheterna på La Collinella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map