Agriturismo i Montaione i Toscana

La Collinella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det kan nästan inte blir mer centralt i Toscana när du bor på La Collinella som ligger 3,5 kilometer från den pittoreska lilla medeltidsstaden Montaione. Härifrån har man varken långt till Florens, Pisa, Siena, San Gimignano eller resten av det centrala Toscana.

Inhägnad grund och stor pool

Den stora egendomen består av flera byggnader som tillsammans består av 14 lägenheter av varierad storlek. Alla lägenheter har egen uteplats (de lägenheter som ligger på andra våningen har dessutom stora balkonger) med bord, stolar, solstolar och grill.

Husen ligger på en stor tomt med gräsplaner och träd som är helt inhägnade vilket gör stället till ett bra val för barnfamiljer. Den stora pool på 16 x 8 meter för vuxna och större barn är med saltvatten och utan klor. Det finns även finns en separat barnpool formad som ett nyckelhål men ett djup på endast 35 cm. Poolen har inget klor utan salt.

Läs mer om La Collinella

Du lagar maten själv

Alla lägenheter är utrustade med kokvrå med 4 kokplattor, miniugn, kylskåp, diskmaskin och kaffemaskin (samt diskmaskin för lägenheterna med två badrum) och satellit-TV. I de gemensamma utrymme finns det möjlighet för trådlös internetuppkoppling, och ca. 200 meter bort finns det en tennisbana för de som vill aktivera sig.

Det ska även nämnas för den goda sakens skull att det står en högspänningsmast på grannens tomt vars kablar passerar forbi Agriturismo La Collinella i deras väg åt nordöst. För att vara exakt står masten 90 meter från poolen, och kablarna passerar 50 meter från närmaste lägenhetens trädgård.

Läs om l√§genheterna på La Collinella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Collinella

Läs personliga omdömen av La Collinella som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Collinella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 17 omdömen från La Collinella

Fantastiskt ställe

Allt var toppen - omgivningarna, själva huset vi bodde i och servicen var SUPER. Jättetrevlig ägare som lät oss blir lite längre och sa att det var ok att vi checkade ut senare så vi kudne få en dag till vid poolen.

Läs mer

Bedömning av La Collinella

Läs mer

Spartansk semesterbostad med mindre attraktivt läge

Bostaden är spartanskt inredd och saknar aircondition. Wifi är långsamt och bostäderna ligger mycket tätt. Området är ett lantbruksområde med mycket aktivitet och därför damm och väsen från maskiner och arbeten.

Stället är svårt att hitta när det är mörkt eftersom adressen nr. 147 inte finns på GPS. Var uppmärksam på att värden inte pratar särskilt bra engelska och därför hade svårt att vägleda oss där vi körde i mörkret.

Läs mer

Fin placering

Fin placering, läcker pool, super lägenhet och super service. Ett härligt ställe där det är möjligt för total avslappning i Toscanas vackra natur. Samtidigt är det rika möjligheter för utflykter till alla de sköna gamla städer. Även om det är knappt 4 km till Montaione ska man räkna med bil.

Läs mer

Fint ställe

Riktigt fint och trevligt ställe, ca 3 km utanför Montaione. Fina lägenheter med en massa utrustning. Vänlig och informativ värdinna som startade vårt besök med att berätta om Montaione, inköpsmöjligheter och diverse sevärdheter i närheten. Mycket vackra omgivningar (bortsett från högspänningsmasten). Läckert poolområde med både vuxen- och barnpool, som vi ofta hade för oss själva. Enda minus var alla mygg, flera av oss kom hem med fler än 50 myggbett.

Läs mer

Fin liten ostörd pärla

Vi tillbringade en vecka på La Collinella – två vuxna och två barn (2 ch 4 år). Stället lämpar sig fint för barn med barnpool och goda utomhusfaciliteter. Bra lägenhet med fin terrass. Med 38 graders värme skulle vi dock ha varit betjänta av aircondition. Den närliggande staden Montaione är riktigt trevlig.

Läs mer
 
search map