Semesterbostad i Montaione i Toscana

I Calanchi

 
I Calanchi är inte tillgänglig i dagsläget
I Calanchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montaione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Calanchi ligger i vackra och avkopplande omgivningar i utkanten av det lilla samhället Sughera i Montaione kommun.

I Calanchi består av två bredvidliggande byggnader med gemensam trädgård och pool. Vid poolen finns även en barnpool och en lekplats. Byggnaderna uppfördes på 90-talet så man kan inte säga att de är charmerande, men i gengäld har de allt som man kan önska sig och som oftast inte kan hittas i traditionella hus. Varje lägenhet har nämligen en bred terrass, med tillhörande bord och stolar, som vetter ut mot poolen och detta gör stället särskilt attraktivt för barnfamiljer.

Läs mer om I Calanchi

Vägen tar slut precis efter I Calanchis parkeringsplats så trafiken är absolut inte en fara för barnen - ägorna är ockå inhängnade. I själva Sughera hittar man inte mycket mer än en traditionell livsmedelsbutik som då och då även förbereder lite mat. För större affärer och stormarknader får man köra till själva Montaione (8 km) eller till en av byarna i Arnodalen (ca 20 km), och denna tur är förmodligen det enda besvär som man behöver vara beredd på att uppleva.

Lägenheterna i sig kräver inte många ord - de är enkla, så det är inte p.g.a. inredningen som man ska välja detta ställe. De är dock alla utrustade med satellit-TV, wi-fi på den tidigare nämnda terrassen, kök och badrum. Det man kan glädja sig över är att barnen inte kan förstöra något speciellt av värde.

Läs om lägenheterna på I Calanchi

Dölj texten
 
 
search map