Agriturismo i Montaione i Toscana

Ghizzolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom det endast finns sju lägenheter på Ghizzolo är atmosfären mer intim och du kan här tillbringa en lugn och avkopplande semester. Närheten till den söta lilla staden Montaione, som ligger endast 1,5 km bort, är ett stort plus i kanten. Från Ghizzolo har du raka vägen dit och Via Santo Stefano är en mindre landsväg delvis kantad av bl.a olivträd och vinrankor. Förutom Montaione har du från Ghizzolo en perfekt utgångspunkt att se och uppleva det bästa av Toscana.

En "historisk" plats att trivas på

Det är lätt att trivas på Ghizzolo. Här får du nämligen ett vänligt bemötande av husvärden Signor Tomba, ditt boende är komfortabelt med möjlighet till självhushåll och omgivningarna är lantliga och rogivande. Huset har en fin atmosfär vilket delvis kan beror på att det har en del historia att berätta. En del av det vackra stenhuset är nämligen från 1200-talet, då det fungerade som förstärkt tullstation för köpmän som var på väg till marknaden i Montaione. Än i dag är Montaione en stad som charmar sina besökare. Trots sin ringa storlek finns här barer, restauranger, tobaksaffär, mataffär, bank, postkontor och en del småbutiker.

Läs mer om Ghizzolo

Härlig trädgård och fin pool

Toscana är en plats som "helar" både själ och kropp. Bara naturen i sig självt är rogivande och det finns inget bättre än att låta blicken vila på de gröna fälten och kullarna. När och om du däremot känner för att aktivera dig och behöver få lite tips och råd på sevärdheter m.m. då kan du alltid kontakta Signor Tomba. Och vi vill tillägga att du har en mycket bra strategisk utgångspunkt till att besöka några av Toscanas mest omtyckta sevärdheter, byar och städer.

Väl tillbaka på hemmaplan och efter en händelserik dag kan det vara skönt att slappa och detta kan du som sagt göra antingen på din uteplats eller intill poolkanten där du har parasoll och solstolar till ditt förfogande.

Komfortabla lägenheter i charmig rustik stil

De sju lägenheterna är inredda i charmig rustik stil, det vill säga inte med den där tunga mörka möbleringen men med synliga träbjälkar och klinkergolv. De har alla sin privata uteplats vilket är perfekt de dagar du vill äta utomhus. De är utrustade med badrum med dusch, pentry med ugn och diskmaskin samt diverse husgeråd, Sat-TV och kassafack.

Obs. Tomba kan också hjälpa till att ordna frukost, om du säger till i god tid innan.

Läs om l√§genheterna på Ghizzolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map